Bűncselekményről készült videók, ha nem bizonyítható, hogy magyar ember csinálja, lehetnek fent következmények nélkül a neten?
Figyelt kérdés
Van egy oldal, sajna nem linkelhetem,ahol undormány dolgok vannak. Ha jól tudom,az állatkínzás bűncselekmény,ez az oldal pedig teli van videóra,illetve képre rögzített esetekkel. Nem lehetne valamit tenni,hogy legalább az oldal megszűnjön?
Ha valakit érdekel az oldal dobjon egy privit,és küldöm,de borzalmas!
2011. jún. 11. 19:58
1/5 A kérdező kommentje:
Kimaradt,hogy azért nem linkelhetem,mert akkor törölnek.
2011. jún. 11. 20:00
2/5 anonim válasza:
Nem tudom. De ha küldsz privit, megnézem. Amúgy meg én is teszek ki linkeket néha, tudod a forrás kedvéért. Szerintem nem lesz gáz, ha kirakod. De privátot küldjél nekem, megnézem.
3/5 anonim válasza:
Érdekes hogy itt játsszátok az álszentet, de azért első dolgotok hogy: Hol a link? Hadd nézzem!
4/5 anonim válasza:
Utolsó: Te meg miről beszélsz? Én csak kíváncsi voltam az oldalra. Ennyi.
5/5 anonim válasza:
Megnéztem, hát tényleg borzalmas. De sajnos szerintem nem lehet ez ellen tenni. Az oldal csak lehozza a képeket, de nem ők az elkövetők. Ráadásul a képeket is más oldalakról veszik át valószínűleg. Az elkövetőket kell elfogni. Amúgy szerintem sem jó ez az oldal, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!