Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem hülyeség az,...

Szerintetek nem hülyeség az, hogy amit az egyik országban bűntetnek, azt a másik országban szabadon megteheted, következmények nélkül?

Figyelt kérdés
Egyébként sztem már az is hülyeség, hogy mindent szabályozni akarnak, mert hogy elvileg "anarchia" lenne stb. Sztem ez csak duma. De én kiváncsi lennék a véleményetetekre! Szóval. . .?
2011. ápr. 20. 21:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Példa? Egyébként tényleg anarchia lenne.
2011. ápr. 20. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem hülyeség, minden országban mások a hagyományok, mások a bűnözési formák, mások a szokások, az emberek igényei stb.
2011. ápr. 20. 21:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Pl. hogy a legtöbb országban büntetnek bizonyos fajta drogokat és néhányban nem. Vagy egy másfajta pl. hogy Európában 18 éves kortól ihatsz alkoholt USA-ban pidig 21-től. És egyébként nekem az a véleményem, hogy ha vki tenni akar valami olyat, azt úgy is megteszi ha bűnteti a törvény, ha nem!
2011. ápr. 20. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
vagy hogy most USA-volt egy NS gyűlés, barnaingben, horogkeresztes karszalaggal voltak ott, és pár tucat fekete, meg balos megtámadta, megdobálta őket, és a rendőrség őket vitte el, nem a nácikat, itthon ha 5 fő összegyűlne ilyen szerelésben, 100 rohamdroidot küldenek ki rájuk, és 1 hétig csámcsogna rajta a sajtó :)
2011. ápr. 20. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
A második komment a válasz a kérdésedre, rövid, tömőr lényegre törő. Egyébként nem hiszem ha te embert akarsz ölni vagy bankot rabolni akkor is megteszed ha tiltja a törvény.
2011. ápr. 20. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad

Ez nekik alkotmányos joguk, benne van az 10 alkotmánykiegészítésben.

2011. ápr. 20. 21:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, neki talán igazavan. Egyébként amit most te irtál hogy nem ölnék embert, nem rabolnék bankot csak azért mert bűnteti a törvény hát nézd, már többen megtették és nem kell nagy lelkierő hozzá ha pl. az ember éhezik!
2011. ápr. 20. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

Igazad van! Töröljük el a törvényeket! De akkor én veszek egy toszott nagy gépágyút, nehogy valaki poénból kicsináljon. Igenis sok embert tartanak vissza a törvények, és sok embert mentenek meg.

Hányan halnak meg így is az utakon, és hányan halnának meg úgy, ha nem volnának közlekedési szabályok?

Hány ember hal meg otthon tartott fegyverek által, és hányan halnának meg, ha nem volnának fegyvertartási szabályok?

Hány életet tesznek így is tönkre a drogok, és mennyi lenne ez a szám, ha bárki bármikor hozzájuthatna?

Hányan kényszerülnének lopásra, ha a munkáltatókat senki nem kötelezné a bérek kifizetésére?

Törvényere szükség van, mert biztonságot nyújtanak.

2011. ápr. 20. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted hányan tennék meg ha szabad lenne?? Ez a kérdezőnek ment.
2011. ápr. 20. 22:14
 10/14 anonim ***** válasza:
16%

"Hányan halnak meg így is az utakon, és hányan halnának meg úgy, ha nem volnának közlekedési szabályok?

Hány ember hal meg otthon tartott fegyverek által, és hányan halnának meg, ha nem volnának fegyvertartási szabályok?"

Ugyanennyien. Semmi sem változna.

2011. ápr. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!