Anyukáddal és apukáddal élsz, vagy van saját lakásod?
A huszonéveseket és a harmincas éveiket kezdőktől kérdezem, hogy még a szüleikkel laknak vagy egy lakásba, ami albérlet, vagy saját tulajdon? Korotokat is írjátok meg, illetve, hogy van-e már gyereketek, és hogy mennyi pénzt kerestek havonta?
Vannak itt olyanok akiknek nem éri meg saját lakásba költözni, hanem inkább a szülőkkel élnek? Párotok is ott él a szüleitekkel? Beszálltok a rezsibe vagy sem? Illik beszállni, vagy ha nem kérik a szülők akkor nem?
Jelenleg albérletben élünk, a lakást másik városban áruljuk és várjuk, hogy elkeljen. A férjemet ide köti a munka ( 300km-re van a lakása) én pedig most fogok diplomázni.
Van egy gyermekünk. Az összbevételünk havonta 250 ezer.
22/N, 30/F
Én sajátban élek. Viszont épp gondolkozom rajta, hogy kiadok egy szobát. Egyedül nem nagyon éri meg fenntartani.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__353817..
22 éves vagyok, független pasi. Olyan 180-200 között keresek havonta.
Amíg otthon laktam nem szálltam be a rezsibe. Szüleim nem fogadták el.
off
(13-as! Mielőtt saját magad beszűkült világából indulnál ki, próbáld elképzelni, bármíly nehéz is, hogy elég sok rajtam kívülálló ok van, ami miatt a szüleimmel élek, és ha kicsit utánagondolkodnál, rájönnél, hogy semmi felháborító nincs ebben. De ha háborogni akarsz, akkor tedd azt, csak nem biztos, hogy egészségedre válik!
Tudod egy szülőnek az lenne a dolga, azon kívül, hogy 18 éves koráig ételt és lakhatást ad neki, hogy szeretet is adjon! Továbbá olyan iskolába/pályára terelgesse, amiből vagy megtud élni önállóan, vagy pedig annyira tehetséges benne, hogy majd összehoz magának valamit.
Hát képzeld, én nem kaptam ilyet! Szeretet helyett feszült hangulat, veszekedések, és olyan suliba kellett mennem, ami nem nekem való, és még nem is piacképes. De tanultam rendesen, hittem nekik, hogy jó lesz, ha ők akarják. Hát ez a kiindulópont, ebből kell elkötözni. Ha tudnád milyen lehetetlen helyzet, akkor talán nem jártatnád a szád.
Mi az, talán te magad is egy ilyen külsőségeket előrehelyező szülő vagy, akivel nem szívesen van a gyereke???
Vagy franc tudja milyen zűrös munkákból jól meggazdagodtál, hogy megmutasd nem élsz a szüleid nyakán?
Vagy nyögöd az albérleti díjat, szintén , hogy megmutasd nem élsz szülő nyakán, és sehova nem haladsz?
Vagy egy gazdag partnerrel tartatod el magad, hogy ne a szülőkkel élj?
Mégis hogy veszed a jogot ilyen mocskos irományra?
Olyan mázlista vagy, hogy rendes szüleid vannak, akik tényleg nem érdemelnének olyat, mint amit az enyémek? Ez esetben bővítsd a látókörödet, és fejleszd a beleérző képességedet, mert tudod nem minden szülő egyforma!
MIndezekn kívül képzeld el, hogy alkalmazkodom otthon, különben már rég nem élnék otthon!
Egyébként még az a dolog is benne van nagy pakliban, hogy ők nem is akarják, hogy elköltözzek, nem fejtem ki miért.
Továbbá gyakorlatilag minden jelentősebb házimunkát én végzek, így a nyakukon való élés egyáltalán nem helytálló!)
21 éves vagyok jelenleg munkanélküli.
A párom 27 éves, ő dolgozik.
Albérletben élünk külön a szülőktől.
Nincs gyerekünk.
A havi bevételünk kb. 110-120 e ft.
párommal lakom egy albérletben. havi jövedelem kb 300 e ft. nem dolgozom az első babánkat várjuk (emiatt nem dolgozom).
szeretek itt lakni, bár régi társasház, és még egy jó kis lakás felújítás is vár ránk mielőtt megszületik a baba. addig spórolunk.
OFF
Nem értem, hogy sokan miért vannak lepontozva. Én úgy gondolom, hogy mindenki normálisan válaszolt a kérdésre, akkor mire fel a lepontozás? Valaki ebben leli örömét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!