Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Szerinted sokat költök?...

Szerinted sokat költök? Szerinted jól gazdálkodom?

Figyelt kérdés

- étel 15e (+ 15e SZÉP kártyával vásárolok)

- villany, vízfogyasztás csatornadíjjal, fűtés: max 8e

- telefon, internet 11e

- bérlet 10e

- arckrém, testápoló, hajvitamin 7e

- heti 3x járok kávézóba időtöltésre, szocializálódni (ez kb minden szórakozásom) 10e

- fodrász 4 havonta 40e, tehát havi lebontàsban 10e

- vinted ruha/cipő/könyv/bármi max 10e

- közös költség 20e

- a fizetésem megmaradt részét, ami kb. 300e prémium forint/euro állampapírba teszem 😇

2023. okt. 14. 10:16
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Az ki van zárva, hogy 2 napi mosogatni valót kevesebb vízben mosogass el, mint egy modern pár éves mosogatógép. Meglestem 10,5 liter vizet használ a gépem egy mosogatáshoz, ez kb 1 vödör felmosó víz. Egy átlag pici mosogató 20-30 literes, a sajátom 55-60 literes.

Ismertem én olyan nőt aki egy műanyag edényt tett a mosogatóba azt feltöltötte vízzel, min 15 liter belement, majd mindent egy vízben mosogatott el, még egy hétvégi családi főzés után is ezt csinálta. Rejtélyes módon ragadtak nála a tányérok, a poharak koszosak voltak. Majd lehúzta a wc-n a vizet. Valamiért nem fogadtam el nála még egy kávét sem.

3 hetente mosás is érdekes: az 20 pár zokni 20 db bugyi, melltartót passz, van ismerősom aki 2-3 napig hordja meg olyan is aki hetente mossa. 20 db póló, legalább 3 farmer. Na ez nem 1 mosási adag vegyesen, de színek szerint sem biztos.

Persze ha én is home officba lennék akkor egész nap póló+rövid nadrág lenne csak rajtam, de nálam 24 fok van a házban télen-nyáron. Így ha kimegyek a házból akkor kéne csak normálisan felöltöznöm, ebben az esetben lehet havi 1x is elegendő lenni kimosni egy farmert mert lehet összesen volt rajtam 5x 4-5 órát. De amibe 24 órát vagy naponta azt szerintem gyakran kéne mosni.

itt gyakorin vannak érdekes emberek, ritka az, amikor mindenki egyet ért valamiben. Na ez is egy olyan téma...

2023. okt. 16. 09:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!