Szerinted sokat költök? Szerinted jól gazdálkodom?
- étel 15e (+ 15e SZÉP kártyával vásárolok)
- villany, vízfogyasztás csatornadíjjal, fűtés: max 8e
- telefon, internet 11e
- bérlet 10e
- arckrém, testápoló, hajvitamin 7e
- heti 3x járok kávézóba időtöltésre, szocializálódni (ez kb minden szórakozásom) 10e
- fodrász 4 havonta 40e, tehát havi lebontàsban 10e
- vinted ruha/cipő/könyv/bármi max 10e
- közös költség 20e
- a fizetésem megmaradt részét, ami kb. 300e prémium forint/euro állampapírba teszem 😇
az szokott lenni a sztori, hogy a sampont felvizezi és 2 évig használ egy flakonnal
elmebeteg a kérdező, évek óta visszajár a tévképzeteivel
Orvosi költségek, óvszer, fogamzásgátlás is kimaradt.
Ahogy az esti nasi is tévézéshez, sorizáshoz vagy netflixhez.
Ahogy a mindennapi gyümölcs vagy zöldségfogyasztás is, ha egészségesen étkezel, az napi egy ezres minimum a mai árakkal.
Kimaradt az edzőtermi bérlet is, vagy a futócipő, ha helyette futni jársz.
Nem fake. Ez ennyire hihetetlen?
A fentebb linkelt kérdést nem én írtam. Nem vagyok mérnökinformatikus, két szobás lakásban lakom és a nettóm sem 300e.
A laptopot és a telefont töltöm, hűtő, és egy-egy led lámpa este, illetve a hajszárító heti egyszer 10 perc. Nem főzöm, így a főzőlap-sütőt nem használom, maximum havi egyszer. Airfryer, amit használok néhány perc alatt kész minden vele. Így a villanyszámlám, most fizettem be az előző havit: 1600 forint.
Naponta zuhanyzom az kb. 3 perc.
Nem sportolok.
"Öntisztulnak a ruháid". :D
WHO-barát a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!