Gerike3 kérdése:
Sohasem használom a tévét, nincs is tévé készülékem, de a Vodafone-nál mégis kell fizessek havi 2800 Ft-ot tévé szolgáltatásért... tipp, arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne ezt a fölös költséget megszüntetnem?
Figyelt kérdés
Csak internetre van szükségem, nem akarok tovább tévéért is fizetni.
Köszi a korrekt kommentjeiteket! :)
2022. nov. 7. 13:01
1/14 anonim válasza:
Felhívod a Vodafone-t, hogy azt a szolgáltatást szeretnéd lemondani. Esetleg bemész egy üzletükbe.
Szerintem nincs más alternatíva.
2/14 anonim válasza:
Hol laksz?
Nincs más szolgáltató?
Eleve ez kicsit furának tűnik hogy ne legyen csak net magában de ha így van és van mondjuk idősebb szomszédod akkor lehet okosban meg lehetne oldani, hogy hozzá megy a kábeltv és neked meg marad az internet.
3/14 anonim válasza:
Köttesd ki teljesen és vegyél hordozható mobilinternetet. Adnak egy kb. 20cm-es dobozt az csinálja a wifit és bármilyen wifi fogására alkalmas számítógépről, tabletről stb. tudsz csatlakozni rá (sőt ha nem alkalmas a gép wifi vételére, akkor is van áthidaló utp kábelos megoldás) . Akkor csak ezt fizeted, csak internetre. A Yettelnél lehet kérni ezt a fajta mobilinternetet.
4/14 anonim válasza:
Nem is értem, vodánál van csak internetes csomag, nekem is az volt
5/14 anonim válasza:
előfizetsz CSAK internetre
Persze mérlegelni kell, hogy így nem-e drágább lesz
6/14 anonim válasza:
Csak netre fizetünk,tv re nem.Pár éve volt,de már megszüntették.
8/14 anonim válasza:
Ha lemondod a tv szolgáltatást drágább lesz a net.
9/14 anonim válasza:
Lehet hogy így tv-vel olcsóbb az előfizetésed, mint csak a net-é.
10/14 anonim válasza:
Ha van digi a környékeden az 3900ft diginet1000.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!