Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Szerintetek sok ez a fogyasztá...

Szerintetek sok ez a fogyasztás egy nap alatt?(Villanyóra)

Figyelt kérdés

tegnapi óraállás:12191

mai óraállás:12197

23 óra telt el a kettő között

dec. 25. 10:04
 1/9 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Attól függ mit használsz és mennyit?
dec. 25. 10:06
 2/9 A kérdező kommentje:

tv ment reggel és délután pár órát este,pár órát a padlófűtés is,laptop este

egyébként minden villanyról megy

dec. 25. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem sok, és vegyük azt is, hogy mikor iskolai szünetek vannak, vagy csak szabin van az ember, akkor észrevehetően meg is nő a fogyasztás, tehát biztos, hogy nem egész hónapban , minden nap ennyit fogyasztasz

Én a múlt hónapra 525kWh nappali, és 83kWh éjszakai áramfogyasztást jelentettem le.

dec. 25. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
240 Ft sok egy napra?
dec. 25. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem sok, bőven átlagos, vagy az alatti.
dec. 25. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Ember, ez mindössze 6 kWh, ha tényleg elektromos padlófűtés van, és az csak 1-2 órát is ment, akkor ez kimondottan kevés. Ha az nem elektromos, akkor meg egy tök normális fogyasztás.
dec. 25. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen fogyasztóid vannak.

Az fogyaszt sokat ami meleget vagy hideget csinál. Pl. légkondi, mosógép, hősugárzó, villanybojler, ... .

Egy hűtő kb. 1kWh áramot eszik meg egy nap.

Laptop, tv, tablet, mobil, világítás (takarékos érgők) és hasonló hülyeségek nem esznek sok áramot. 30-50W

Mi úgy hogy se melegvíz előállításra, se fűtésre nem használjuk napi 3 kWh áramot szoktunk fogyasztani. (1 kombinált hűtő, 1 fagyasztó)

Illetve csak tipp de szerintem a fűtés keringető rendszere is "komolyabb" fogyasztható lehet. (legalábbis a többi fogyasztóhoz képest)

Elmúlt hónapban egy 100 nm-es lakásban kb. 190 köbméter gáz ment el, ez 2000 kWh áramnak felel meg.(fűtés, melegvíz előállíts és főzésre) Ez napi 67 kWh.

dec. 25. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem tudta leolvasni/kiszámolni a különbséget, azért tette fel a kérdést.

Neked is csak dísznek van a karodon az óra, mi?

dec. 25. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 6kw/h-t használtál. Napi átlag nálunk 11.
dec. 25. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!