Van e olyan villany szolgáltató aki az éves le olvasásnál számolja fel h.mennyivel fogyasztottam többet az éves kedvezményes fogyasztásnál?!Én havonta diktálok.Elképzelhető h.nem azt fizettetik ki velem amit diktálok hanem csak az alapot?!
Butus. Számla után kell fizetni mindig, nem bemondás után. A fogyasztásodat meg te is tudod követni: ott az óra, a honlapon az árat is megadja a szolgáltató.
Csak egy kivonás ès egy szorzás. Ès kèrj számlát a tulajtól, máskèpp minek fizetsz?
Ha havi diktálás van, akkor nincs se ráfizetés se visszafizetés az éves leolvasásnál.
Persze ha ő valóban be is diktálja havonta rendületlenül, és nem linkeskedi el.
Abban meg az elsőnek igaza van, butaság úgy fizetni, hogy még csak a számlát sem láthatod.
#3, dehogynincs. A szàmlàzàs a jelleggörbe feletti részt ugyebàr piaci àron adja, ez a haviszàmlàdon megjelenik. Àmbàr, az éves leolvasàsnàl simàn lehet kevesebb a fogyasztàsod, vagy ellenkezőleg...akkor kompenzàl a szolgàltató, a szàmla előjele mindegy ebből a szempontból.
Kérdezőkém: ugye, hogy nem a szolgàltató honlapjàn, alkalmazàsàn diktàlsz, hanem csak a főbérlődnek?
El kell szomorítsalak, ez nem diktàlàs.
Noren1989
Sztem ha Te lennél albérletbe Te se mehetnél be a főbérlőhöz Te saját Magad diktálni meg intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!