Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha a mosott ruha 1,5-2 nap...

Ha a mosott ruha 1,5-2 nap múltán is nyirkos az azt jelenti a hőmérséklet már egészségtelenül alacsony a lakásban?

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Árnyékos oldalon nekem is cseszik megszáradni a ruha, egy idő után amikor feladom akkor bekapcsolom a klímának a párátlanító funkcióját. Nem valami rezsibarát dolog, de ez van, mire megszáradnak semmi illatuk nincs..
2022. okt. 20. 18:44
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Használj háztartási ruhacentrifugát a mosógép centrifugája után. Átlagos minőségű automata mosógép egy töltetéből az még legalább fél liter vizet ki tud szedni pár perc alatt.
2022. okt. 20. 19:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a megfejtést az árnyékosságról. Ami centrit illeti azt meg megnézem szerintem van magasabb 1300-as fordulatom, csak a programok alapból 1000-1200-t hoznak.
2022. okt. 20. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lakásba lakunk nincs erkély gyűlölök mosni ilyenkor… egyszerűen semmi nem szárad… szintén árnyékos oldal ami nekem bejön már ,ha nincs nagyon minusz a sok szellőztetés. Kis adagokat mosok és szellősen teregetek. Vastagabbakat kettő rúdra.

Illetve miután kimosott a gép és kicentrizett elindítok még egy centrit. Így még kevesebb víz marad benne.

2022. okt. 20. 21:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az vált be, hogy ha nagyon nem szárad egy nap után se, a nehezebb, nagyobb darabokat átvasalom. Az sok vizet kiszed belőle. Utána pár óra alatt teljesen megszárad.
2022. okt. 20. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, én annyira utálom amikor másfél nap után is vizes, hogy már tényleg azon gondolkodom, hogy most a nagy rezsiharcban is beszerzek egy szárítógépet :( Legalább csak a farmeroknak, pulóvereknek, törölközőknek, amik nehezen száradnak..
2022. okt. 20. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
16: én meg ráteszem őket a radiátorra. Ilyenkor még normálisan nem kell fűteni, de ha csak egy órát is melegek, a ruhák gyakorlatilag megszáradnak rajta.
2022. okt. 21. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:

"a hőmérséklet már egészségtelenül alacsony a lakásban"

Hany fok van a lakasban?

2022. okt. 22. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!