Mennyire van felétek elítélve a gázfűtés?
Felénk a faluban aki 70 alatti és bevezeti a gázfűtést azt kibeszélik, a szüleim 46-48 évesek, és a faluban laknak 20 éve, de nem merik bevezetni a falu dühe miatt a gázt. Felénk ha be akarod vezetni a gázt, pl.: 30 évesen köpnek egyet a régi öregek, meg kibeszélnek, hogy lusta igénytelen semmirekellő vagy. Mai napig aki nem vág fát, nem szénnel fűt azt kibeszélik, meg lustának tartják.
Amikor még 5 éves voltam jött egy új beköltözők voltunk a faluban, felfeszítették a kapuját a régi öregek, és a megrakott lótrágyát szórtak az udvaromra, a medencémet is megtöltötték lócitrommal.
Felénk azért a gázfűtés, mai napig társadalmi stigma.
Amúgy nem provokáció, egy elég szegény részén élek, JNSZ megye.
"Csak ha valaki beszél a kocsmában, hogy be akarod vezetni a gázfűtést, megállás nélkül szidni fognak"
JA, szóval keresed a bajt!
Életemben nem voltam kocsmában és eszembe nem jutna mesélni a terveimről.:)
Engem meg pont nem izgat mit gondolnak rólam a faluba! Törvényes keretek között azt csinálok amit akarok, ez állítólag alkotmányos jogom.
Felénk többnyire csak irigyek az emberek, ha valamid lesz egyből megy a susmus MIBŐL VETTE? De, mióta két falubeli is nekem dolgozik egy multinál, ahol középvezető vagyok, ezek a dolgok megszűntek. Aztán most, hogy egyedülállóként építkezek, csak egyszerűen elkönyvelték magukba, hogy gazdag vagyok. Pedig utóbbi abszolút nem igaz, csak jóval átlagon felül keresek.
25+
Kimaradt: most a tudok-e munkát adni fázisban járok :)))
itt a nagy faluban minden házba bevezették , itt az tűnik fel ha időnként egy egy el is tűnik .
lehet, hogy a szomszédnak nem tetszett és csinált egy kis gázszivárgást?
Na BUMM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!