Mennyire van felétek elítélve a gázfűtés?
Felénk a faluban aki 70 alatti és bevezeti a gázfűtést azt kibeszélik, a szüleim 46-48 évesek, és a faluban laknak 20 éve, de nem merik bevezetni a falu dühe miatt a gázt. Felénk ha be akarod vezetni a gázt, pl.: 30 évesen köpnek egyet a régi öregek, meg kibeszélnek, hogy lusta igénytelen semmirekellő vagy. Mai napig aki nem vág fát, nem szénnel fűt azt kibeszélik, meg lustának tartják.
Amikor még 5 éves voltam jött egy új beköltözők voltunk a faluban, felfeszítették a kapuját a régi öregek, és a megrakott lótrágyát szórtak az udvaromra, a medencémet is megtöltötték lócitrommal.
Felénk azért a gázfűtés, mai napig társadalmi stigma.
Amúgy nem provokáció, egy elég szegény részén élek, JNSZ megye.
"Amikor még 5 éves voltam jött egy új beköltözők voltunk a faluban, felfeszítették a kapuját a régi öregek, és a megrakott lótrágyát szórtak az udvaromra, a medencémet is megtöltötték lócitrommal."
Ez több bűncselekmény. Ki kell hívni a rendőrséget és börtönbüntetés leülése után már nem fognak több ilyet csinálni.
"5 éves voltam"
milyen medencéd volt ?
abban az időben a Dallasban volt medence a Ewning családnak.
Egyáltalán nincs.
Nagyon kamuszagú leírás.
Igen, megtudják, hogy beköti valaki a gázt, s megindulnak lószarral megrakott lovaskocsikkal.
Ki hiszi el ezt a hülyeséget?
Jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!