Milyen fűtést választanál? Melyik amelyik legjobban megéri?
Nagyon sok tényezőtől függ, többek között az ingatlan méretétől, a szobák tájolásától, a környezettől (pl. ősfás kert vagy mező körben), a kémény kiépítettségétől stb.
Úgy tűnik, a felmelegedés következtében a nyári meleg sokszor nagyobb problémát okoz, mint a téli hideg. Ha amúgy is használnál nyáron klímát, akkor valószínűleg az a jó megoldás, amellé olyan plusz költséget jelentene a fűtés kiépítése, ami valószínűleg nem térülne meg. Ahogy az első válaszoló írja, most tényleg nem igazán lehet okosnak lenni, de én inkább arra tippelnék, hogy a villamos energia ára kevésbé fog növekedni középtávon, mint a gázé.
Érdemes lenne kikérni egy energetikus véleményét, nyilván a jövőbeli árakról neki sincs fogalma, de egy alapos felmérés után a fogyasztást és a kiépítés költségét jól meg tudja becsülni, és az alapján már tudtok számolni.
"Mert van erdőnk, így ingyen van a fa de nem akarunk egész télen szívni
vele"
Add el a kitermelési jogot, ezerszer jobb, mint egy újabb meghibásodási tényezőt bevonni a rendszerbe.
Fát semmiképpen, laktam olyan házban, soha többé.
Ha van gáz akkor én kombinálnék valami gázos meg villanyos módokat, aztán használnám amelyik épp jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!