Nektek melyik színben tetszik legjobban a Dacia Logan? Melyiket választanátok?
Szerintem az alap "Tengerészkék" a legjobb.
A "Nyérc barna" is tetszik, de 110 ezret nem fizetnék érte.
Egy ilyen autót nem azért vesz az ember, hogy gyönyörködjön benne.
Válassz valami praktikus színt!
Köszi az eddigi válaszokat!
Extraként az ülésfűtést, légkondícionálót (manuális, környezetbarát, illetve a kormány és vezetőülés állíthatóságot kérném...
Úgyhiszem, hogy ezek a legtöbbeknél alapok és ha majd egyszer el akarom adni, akkor sokat számít.
Szerintem a színén is múlhat, hogy mennyire lesz kelendő, bár 6-7-8 évig tervezem használni, alapvetően kb. 4 év múlva lesz egy kitőrési lehetőségem a karrieremben.
Ha akkor befutok, már akkor el is fogom adni.
A vörös senkinek sem tetszik?
Nekem őszíntén teljesen mindegy, hogy milyen színű lesz amíg én vezetem, de arra gondoltam, hogy az a legfiatalosabb szín... Az ára miatt pedig talán a fiataloknak a legvonóbb ez az autó.
De lehet hibás a logikám...
"Az ára miatt pedig talán a fiataloknak a legvonóbb ez az autó.
De lehet hibás a logikám..."
Nézőpont válogatja! Akinek arra kell, hogy lényegi feltűnés nélkül elmenjen a-ból b-be annak igen, aki feltűnősködni akar az meg inkább venne egy lefingott valamit, főképpen a német szentháromságból. Mivel a dacia nem egy presztízsmárka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!