Ti milyen autót vennétek 3-3,5 millió közt? Amiket néztem Audi a3 SB. Renault clio, Kia ceed/Hyundai i30. Opel Astra Ford focus WV golf. Valakinek ötlet tapasztalat? Ami jobban tetszik Audi a3. viszont a többiből fiatalabb is kijön.
Figyelt kérdés
Autó vétel2020. márc. 1. 19:58
1/17 anonim válasza:
Én Scirocco-t vettem.
Ha ezek közül kell választani mindenképp akkor Golf VI GTD/GTI
2/17 A kérdező kommentje:
Minden vélemény érdekel akár más is.A3 SB ami tetszik nagyon 3,korul kijönne egy 8év körüli.Többi is tetszik de azokból még fiatalabb is.
2020. márc. 1. 20:51
3/17 A kérdező kommentje:
Mazdák is tetszenek csak ne rohadnának...
2020. márc. 1. 20:58
4/17 anonim válasza:
Pont audit ne vegyél, meg bmw-t.
5/17 anonim válasza:
Ennyiért 3-as Mazdából a bl (gen2) van, abból is a kínálat teteje. Ezek már egyáltalán nem korrodálnak jobban, mint a a kategória társaik, nyugodtan megveheted.
6/17 anonim válasza:
Én 2015-16-os évjáratu 2.0 CR Octaviat vagy még újabb 1.6 CR/1.4 TSI rapidot vennék
7/17 anonim válasza:
7-es Golfot vennék 1,6 TDI-vel, ha a fenntartási- ill. üzemeltetési költség, értéktartóság lenne a szempont.
8/17 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, azokból két autó emelkedik ki megbízhatóság szempontjából. A Kia Ceed és a Hyundai i30.
Lefognak oltani ezért a német fanok, de az akkor is tény marad, hogy a két koreai messze kiemelkedő a felsorolásodból.
De amelyik neked tetszik, azt vedd.
9/17 anonim válasza:
Egyet értek az utolsó hozzászólóval. A Kia és a Hyundai messze a legjobb döntés a felsoroltak közül. Persze szigorúan benzinesben gondolkodva. Az a baj, hogy a sokat emlegetett 'német precízitás' valaha tényleg létezett, de mint minden más jó dolog, már csak a történelemben él, illetve fenntartja a szájhagyomány. Szóval ezeket az autókat én nem javaslom. Tapasztalataim szerint ha oda van figyelve az autókra, és rendszeresen megapják azt amit 'kérnek', nem lesz velük komolyabb gond. Pláne a Kia-Hyundai típusokkal. Egy autót nem csak megvenni kell, hanem fenntartani és karban tartani is! És ezek bizony egy-egy autótípusnál nagyon nagy összegek lehetnek. De természetesen a saját elképzelésed szerint válassz és dönts, ha neked az A3 tetszik, próbálj meg egy hozzáértő segítségével egy jobb példányt kifogni, nem kell és nem is szabad az elsőt megvenni!
10/17 anonim válasza:
#8,9, linkelnétek az ide vonatkozó statisztikát?
Tényleg érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!