Országúti kerékpár belépő kategóriában már egész jó áron lehet kapni újat is. (aluváz, karbon villa) Ezek közül nekem legjobban a Wilier és a Cannondale bringái tetszenek! Ti melyiket javasolnátok inkább? Vagy egyéb márkát választanátok?
hmm
ár érték arányban a a Canyon-t és a Rose-t semmi sem veri, pl 1400 EUR-ért alu vázas, /simitott varratokkal, tehát karbon kinézetű pro sl, karbon villával, full ritchey kiegészítőkkel , mavic aksyum elitekerékszettel és most jön a lényeg full Sram Force szettel 430 ezer, ennél jobbat ha mutatsz nekem, /és ez nem akciós ár/ akkor minden elismerésem.
Amúgy nekem van Wilierem is, Cannondale sem rossz, de a Wilier olasz, és ár érték arányban nagyon jó már az alap GTR karbon modell is nagyon jó, a GTR Team meg már maga az álom, felette már csak akkor tudod igazán kihasználni
Ha meg nem sajnálod a pénzt, akkor Pinarello és Bianchi
Ami még szóba jöhet ár érték arányban most a Ghost nagyon odatette magát 2017-re
a Giant, Merida pár nagyon jó minőségű bringák nekem nem jönnek be, de ez egyéni szoc probléma.
ha meg jenkit akarsz, akkor Specialized, de nem lesz olcsó, vagy Trek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!