Runca kérdése:
Melyik a jobb Giant defy 1 vagy Cannondale caad8 105?
Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 20:43
1/2 anonim válasza:
Felszereltséget tekintve egykutya. Úgyhogy a döntés egyéni ízlés kérdése.
A CAAD egy legendás váz, a Cannondale-t nem véletlenül tette anno az alumínium császárává. Magam is ilyet hajtok. Ez egy elég agresszív geometriával rendelkező váz, gyors kitörésekre, sprintekre és igazi versenyhelyzetekben az árkategóriájában a legjobb, de nem a legideálisabb kiránduló kerékpár. Igazán hosszú távokra a Cannondale-től inkább a Synapse szériából válogatnék, ami egy sokkal komfortosabb, de kevésbé agresszív kerékpár.
A Giant sokkal inkább egy all-rounder, a Defy-t több szaklap a kategória etalonjának tartja. Személyes tapasztalatom sajnos nincs vele.
2/2 anonim válasza:
Nekem caad8 van tiagrával, meg vagyok vele elégedve, de ha újonnan vennéd, én lebeszélnélek róla, egy használt carbon 105-el sokkal jobb vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!