Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy tudnám kidekorálni...

Hogy tudnám kidekorálni Szilveszteri bulimra a szobámat? 13/L

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
mekkora a szoba?
2011. nov. 18. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
műhányással
2011. nov. 18. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nézz körül pl. a hipermarketekben, ott elég olcsón egész pofás cuccokat lehet venni. A bevásárlóközpontokban meg vannak külön az ilyesmire szakosodott üzletek.

De szerintem ha veszel néhány színes papírdíszt, konfettit meg lufikat az bőven elég díszítésnek. Meg ha nem kapsz (de biztos lehet), akkor magad is csinálhatsz egy nagy feliratot BUÉK felirattal vagy valami hasonlót. :)

2011. nov. 18. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ :)

első: nem tudom meg mondani hogy pontosan mekkora, de eléggé nagy.

2011. nov. 18. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

mindenhova lufi a földre, meg vhova fölkötni. ha meg ha van egy kis asztalod, akkor arra tehetnél egy tálcát, amin az italok, meg a ropogtatni valók vannak. a tálcára is egy kis konfetti mehet. lampionokat vehetnél, a jyszkben tuti találsz. trombitákat rakosgathatsz a székre, és a vendég elszórakázik vele. vehetnél álarcokat, azokat is felköthetnéd mindenfele. a te fejedre amolyan dekorációnak parókát tehetnél fel. vmi színeset. vannak azok a világító karkötő rudak, azok is jól mutatnak sötétbe, ha fel vannak akaszgatva a plafonra. esetleg szerezz be héliumos lufit :) vannak kifejezetten szilveszteri füzérek.

[link]

2011. nov. 18. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) megy a zöld mancs:)
2011. nov. 19. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
az első vagyok: nem tudod mekkora? nem tudod, hogy kb. 4x3-as vagy ilyesmi....vegyél sok mérőszalagot és tekerd vele körbe a szobát...csak segiteni akartam azért kérdeztem a méretet /lakberendező.../
2011. nov. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!