Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyi haszna van a lábtörlőnek?

Mennyi haszna van a lábtörlőnek?

Figyelt kérdés
Hetente ellopják az ajtóm elől a lábtörlőt, kicsit unom, hogy folyton újat kell vegyek. Így hát megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy egyáltalán van-e értelme az egésznek. Nekem lábtörlés után sem tűnik tisztábbnak a cipőm talpa.
2009. ápr. 1. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hááát azért jó ha van, pl. vizes a cipő, hólatyakos, vagy sáros, akkor azért a lábtörlő sokat leszed, tedd az ajtón belülre valahová, ahol még utcai cipőben vagy . Nálunk az előszobában is van egy, az ajtó előtt ami a szobába visz már.
2009. ápr. 1. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy hol laksz, mert ha jól értem nem családi házban, ha csak úgy el tudják lopni az ajtó elől. Ha bemész a társasházba vagy panelbe, ott ált. van lábtörlő és nem az ajtó előtt törlöd le a lábadat, mikor már rég bent vagy az épületben, nem? Akkor nem hiszem, hogy kell. Azért durva, hogy állandóan ellopják a lábtörlődet, nagyon rossz környéken lakhatsz.
2009. ápr. 1. 10:12
 3/10 A kérdező kommentje:
társasházban lakom. a házban egyáltalán nincs lábtörlő. de amire elérek a lakásomig három emeletet kell gyalogolni, addig azért ki szokott olvadni a hólé. meg már nincs is latyak hálistennek. meg amire szárazra törölném a cipőm kb. lekopna a talpa:D hát, meg kell hagyni pocsék környék, szerencsére csak fél évet kell itt lehúznom, nyáron kész lesz az új lakásom. remélem:)
2009. ápr. 1. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány lakást érint a lábtörlő a társasházatokban, de én lehet hogy vennék mindenkinek egy gagyibb fajtát. Ahol utoljára megmarad az a bűnös.
2009. ápr. 1. 11:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Kintről jönnek be elvinni a lépcsőházból mindent, ami mozdítható, még a villanykörtét is. Ez biztos, sokszor láttuk a tolvajokat, nem a házban laknak. Sajnos tudják a kapu kódját, új kaputelefon beszerelésére meg nincs pénze a háznak.
2009. ápr. 1. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell új kaputelefon, hívjátok fel a céget, aki a mostanit csinálta, simán át tudják állítani másikra kódra. De amúgy szerintem nem kívülről lopkodják a dolgokat. Mit kezdene bárki egy csomó lábtörlővel meg villanykörtével? Valószínűbb, hogy a házban kleptomániás valaki, ő tüntet el mindent.
2009. ápr. 1. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek globál egy nagyobb lábtörlőt a társasház bejáratához. Ha nehéz és nagy, akkor nem hiszem, hogy ellopnák és így már belépéskor le tudjátok a cipőtöket tisztítani. A lábtörlőnek nem is igazából ott lenne funkciója az ajtótok előtt, mikor már minden koszt behordtatok emeleteken keresztül.
2009. ápr. 1. 12:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt én sem tudom, hogy mit kezd velük. Hat lakásos házról van szó, mindenki ismeri a másikat, el nem tudom képzelni egyik szomszédomról se, hogy ilyet csinálna. Az átprogramozást majd felvetem, köszi, jó ötlet, eszembe se jutott:) szóval lényeg a lényeg: mindenki úgy gondolja, hogy fontos a lábtörlő? csak mert szerintem a sima port nem szedi le, ha kutyagumis vagy rágós a talpam, azt meg inkább egy ronggyal tisztítom le, nem törlöm a lábtörlőbe, hogy aztán ugyanabba legközelebb beletöröljem az akkor már "tiszta" cipőm talpát. persze hóban más a helyzet, de addigra már úgyis elköltözöm innen.
2009. ápr. 1. 13:41
 9/10 anonim válasza:
Tudom hogy már mindent megválaszoltak de meg kell írnom hogy azért LÁBTÖRLŐT lopni az igen! Egyszer rajtakapnék egy embert amikor ilyet csinál, taposnám ki a belét. Azért lábtörlőket lopkodni túlzás, tőlünk a virágot lopták el ami kb ért 2000 forintot, hát gratulálok neki remélem az anyja sírjára kellett!
2009. júl. 21. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű! Ne lábtörlőt tegyél ki, hanem rossz törölközőt, lábtörlőnek nagyon is megfelel, azt tuti nem fogják ellopkodni. Nálam is van kinn törölköző, esős időben nagyon jó dolog, ha bekoszolódik kimosod.
2009. szept. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!