Mennyi haszna van a lábtörlőnek?
Figyelt kérdés
Hetente ellopják az ajtóm elől a lábtörlőt, kicsit unom, hogy folyton újat kell vegyek. Így hát megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy egyáltalán van-e értelme az egésznek. Nekem lábtörlés után sem tűnik tisztábbnak a cipőm talpa.2009. ápr. 1. 10:02
1/10 anonim válasza:
hááát azért jó ha van, pl. vizes a cipő, hólatyakos, vagy sáros, akkor azért a lábtörlő sokat leszed, tedd az ajtón belülre valahová, ahol még utcai cipőben vagy . Nálunk az előszobában is van egy, az ajtó előtt ami a szobába visz már.
2/10 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hol laksz, mert ha jól értem nem családi házban, ha csak úgy el tudják lopni az ajtó elől. Ha bemész a társasházba vagy panelbe, ott ált. van lábtörlő és nem az ajtó előtt törlöd le a lábadat, mikor már rég bent vagy az épületben, nem? Akkor nem hiszem, hogy kell. Azért durva, hogy állandóan ellopják a lábtörlődet, nagyon rossz környéken lakhatsz.
3/10 A kérdező kommentje:
társasházban lakom. a házban egyáltalán nincs lábtörlő. de amire elérek a lakásomig három emeletet kell gyalogolni, addig azért ki szokott olvadni a hólé. meg már nincs is latyak hálistennek. meg amire szárazra törölném a cipőm kb. lekopna a talpa:D hát, meg kell hagyni pocsék környék, szerencsére csak fél évet kell itt lehúznom, nyáron kész lesz az új lakásom. remélem:)
2009. ápr. 1. 10:19
4/10 anonim válasza:
Nem tudom hány lakást érint a lábtörlő a társasházatokban, de én lehet hogy vennék mindenkinek egy gagyibb fajtát. Ahol utoljára megmarad az a bűnös.
5/10 A kérdező kommentje:
Kintről jönnek be elvinni a lépcsőházból mindent, ami mozdítható, még a villanykörtét is. Ez biztos, sokszor láttuk a tolvajokat, nem a házban laknak. Sajnos tudják a kapu kódját, új kaputelefon beszerelésére meg nincs pénze a háznak.
2009. ápr. 1. 11:22
6/10 anonim válasza:
Nem kell új kaputelefon, hívjátok fel a céget, aki a mostanit csinálta, simán át tudják állítani másikra kódra. De amúgy szerintem nem kívülről lopkodják a dolgokat. Mit kezdene bárki egy csomó lábtörlővel meg villanykörtével? Valószínűbb, hogy a házban kleptomániás valaki, ő tüntet el mindent.
7/10 anonim válasza:
Vegyetek globál egy nagyobb lábtörlőt a társasház bejáratához. Ha nehéz és nagy, akkor nem hiszem, hogy ellopnák és így már belépéskor le tudjátok a cipőtöket tisztítani. A lábtörlőnek nem is igazából ott lenne funkciója az ajtótok előtt, mikor már minden koszt behordtatok emeleteken keresztül.
8/10 A kérdező kommentje:
Azt én sem tudom, hogy mit kezd velük. Hat lakásos házról van szó, mindenki ismeri a másikat, el nem tudom képzelni egyik szomszédomról se, hogy ilyet csinálna. Az átprogramozást majd felvetem, köszi, jó ötlet, eszembe se jutott:) szóval lényeg a lényeg: mindenki úgy gondolja, hogy fontos a lábtörlő? csak mert szerintem a sima port nem szedi le, ha kutyagumis vagy rágós a talpam, azt meg inkább egy ronggyal tisztítom le, nem törlöm a lábtörlőbe, hogy aztán ugyanabba legközelebb beletöröljem az akkor már "tiszta" cipőm talpát. persze hóban más a helyzet, de addigra már úgyis elköltözöm innen.
2009. ápr. 1. 13:41
9/10 anonim válasza:
Tudom hogy már mindent megválaszoltak de meg kell írnom hogy azért LÁBTÖRLŐT lopni az igen! Egyszer rajtakapnék egy embert amikor ilyet csinál, taposnám ki a belét. Azért lábtörlőket lopkodni túlzás, tőlünk a virágot lopták el ami kb ért 2000 forintot, hát gratulálok neki remélem az anyja sírjára kellett!
10/10 anonim válasza:
Egyszerű! Ne lábtörlőt tegyél ki, hanem rossz törölközőt, lábtörlőnek nagyon is megfelel, azt tuti nem fogják ellopkodni. Nálam is van kinn törölköző, esős időben nagyon jó dolog, ha bekoszolódik kimosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!