Többen írták, hogy szülés után jó haszna van a Tena betétnek. Melyik tipust érdemes venni, és abból van-e "szárnyas" változat, vagy csak sima?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 11:03
1/11 anonim válasza:
Tena Lady Extra , gyógyszertár 800 ft.- körül vettem én is.
6 hós kisbaba anyukája
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. nov. 7. 11:19
4/11 anonim válasza:
Én chicco (mamma donna) szülés utáni betétet használtam, és nagyon jó volt. Jó nagy és vastag, kórházba tökéletes. Nincs szárnya, de nem is kell bőven megtartja a bugyi a vastagsága miatt. A tenának sincs szárnya a vastagabbanak. De volt olyan szobatársam aki vattát használt, az is jó volt, meg mi viztire kaptunk, de az inkább gézzel betekerve jó, mert különben ragad a sebbe kicsit.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. nov. 7. 16:52
6/11 anonim válasza:
Szia! Én is Tenát vettem, Normált és elegendő volt, bár császárral szültem... Ez nem volt szárnyas.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. nov. 9. 07:16
8/11 anonim válasza:
Molimed bugyi. Már az előbb irtam valakinek. Auchan gyógyszertár 2200 ft. Bugyiba épített betét, nem mozdul el és nem folyik ki semmi, hasleszorító része is van. Nekem nagyon bejött.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! És hány db van egy csomagban?
2008. nov. 9. 14:52
10/11 anonim válasza:
10 db/ csmag. Nekem elég volt egy az első pár napra, amikor erős volt a vérzés, utána elég volt a sima betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!