Más is úgy gyakran érzi úgy, hogy a másfél év körüli kisgyereke mellett másról se szól a nap, mint a tiltásokról, amelyeknek amúgy semmi haszna?
Rosszul nyúltok a dologhoz. Ne tiltsatok, hanem mutassatok mást, amit viszont lehet és érdekes. Nem mondom, kíván némi fantáziát, de bele lehet jönni. Nálunk pl. egy időben gond volt, hogy tuti nem arra akart menni, amerre én pl. boltba menéskor. Ha folyton azt szajkóztam, hogy ne arra menj, hatástalan volt. Akkor inkább mindig kitaláltam valamit, hogy pl. azért erre jöjjünk, mert akkor megnézhetjük a sarkon ott ül-e a cica, aki szokott, meg ilyesmi.
Mindennel így csináltam, pedig az én lányom is még a könyvespolcot is megmászta, de ha leleményesek vagytok, tudtok mutatni olyat, amivel elterelhető a figyelme. Már 21 hós a kiscsaj, egészen kezelhető. Nem volt mindig fáklyásmenet, de belejöttünk a dolgokba.
való igaz, kedves utolsó, nem lennék a helyedben! :)))
sok kitartást neked és persze türelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!