Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes tápszeres babám...

6 hetes tápszeres babám másfél óránként megéhezik, tápszert kellene váltanunk? Eléggé bukós, így melyik tápszert javasoljátok?

Figyelt kérdés
Most a Milumil HA optima start tápszert adjuk neki. Már az előírt adagot is megemeltük, de még így is folyamatosan éhes. Másnak volt már hasonló problémája? Melyik tápszert javasoljátok, ha hajlamos a bukásra?
2011. nov. 6. 05:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a tápszer nekünk sem jó, a doki a Beba HA sensitive-t irta fel, azóta nem bukik s jól is van lakva. Ez kifejezetten bukós babáknak való. Mi is többfélét kipróbáltunk, a Milumil HA opt. start-tól éhes volt, a Milupa baánostól fájt a hasa, igy a doki ezt javasolt.

Sztem próbáljátok meg.

2011. nov. 6. 06:27
 2/6 anonim ***** válasza:
A sensitive jó, habár nekünk a neocate vált be és csak dr.brown's cumisüvegből kapja, ami elvezeti a levegőt.
2011. nov. 6. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Bukós babáknak AR (anti refluxos) tápot szoktak adni. De az orvosod majd megmondja. Másfél óránként én úgy tudom táppal nem lehet etetni, legalább két és fél órát várni kell. Szerintem váltanotok kell és megoldódik a probléma.

Mi Milumil HA start optimát eszünk és bevált. De az én fiam is szokott bukni, főleg ha sokat mocorog. Ha gyarapszik a súlya rendesen akkor ez nem gond, valamilyen szinten élettani jelenség, még nem zár jól a nyelőcsövük ilyenkor. Persze te látod a babádon hogy mennyi is jön vissza.

Remélem találtok megfelelő tápszert!

2011. nov. 6. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is bukós babánk van, (1 hós) hasfájással megspécizve :)

Nekem a Nestlé Lactogen AR vált be! Na azt sose bukja fel!

Receptre íratva 960 Ft, csak úgy simán 2300 Ft a gyógyszertárban. Én mindenképp beszélnék a gyerekorvossal, de ha bukós akkor az anti-refluxos tápszert fogja ajánlani! Nem írtad mennyit eszik a kicsi 1,5 óránként... Lehet hogy kevés az adag!

2011. nov. 6. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! ugyanez volt a szitu szóról szóra mintha én írnám! ugyanezt ette ráadásul:) nekünk a humanna baby fitt vállt be 2 hónapja kapja a fiam azóta nem bukik feleannyit sem,és jól is lakik 3 óránként kér enni már de már nem ordítva követelve:)én ezt ajánlom receptre 650 ft ráadásul!!!ja ebből is a bukós babáknak valót kell íratni nem a simát!
2011. nov. 6. 14:19
 6/6 anonim válasza:
Humana start,attól egyáltalán nem bukott,és csak 4óránként kért enni. Sokkal többet is aludt.
2011. nov. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!