Másfél évesem 2 hete nem alszik, éjjel sír utánam, mi ez? (LENT)
Szeparációs szorongás? Kevésbé tudományosan rájött hogy egyedül hagyod éjszaka, és most éppen zavarja. Nem akarlak elkeseríteni, de addig kitartó barátnőmnél is odakerült a matrac a kiságy mellé 1,5 évesen, és maradt az együtt elalvás- visszaalvás.
Nálunk meg már eleve így alakult, szopi helyett az összebújással ment az elalvás. Fiam mai napig abban a tudatban van hogy együtt alszunk, max én korábban felébredtem, azért nem vagyok ott reggel. 2,5 éves.
Az én kicsim (most 16 hós)csak kb 6-8 hónapos koráig volt jó alvó,aztán történt valami ami miatt elkezdett rosszul aludni.Nálunk is teltek el éjszakák,hogy a nyakamba kapaszkodva aludt visza,de akkor is úgy hogy erősen szorított.Éreztem rajta,hogy feszült fél valamitől.Többször is megtörtént ez,és sokat gondolkodtam,hogy mit tegyek.Végül kineziológus segítségét kértem,aki felálította a "diagnózist"(ha gondolod leírom).Kaptunk "házi feladatot"is amit szorgalmasan csináltunk.A vizsgálat után kb 4.éjszaka javulni látszott a dolog,ez a vizsgálat kb okt 7.én volt,azóta több éjszakát végigalud és 1 nehezebb éjszakánk volt.Azóta ha fel is ébred éjjel az ágyában marad és elég az ha bemegyek hozzá megsímogatom és visszaalszik.Általában hajnal 5-ig a helyán szunyókál,akkor felkel cicizik és szundít tovább.Ez egy 6-8x kelő gyereknél szerintem kiváló.Azóta ami a legfontosabb,hogy nyugodtan alszik.Előtte sokszor felsírt,forgolódott.
A kineziológus szerint a gyerekeknél elég egy apró "hiba"ami a kis lelküket megzavarhatja.
Szia! Igen, nagyon érdedekelne, mit mondott a kineziológus és hogy mi a házi feladat! :)
Amennyiben ez nálunk a szeparációs szorongás, mert gondoltam rá, hogy tegyem helyre, hogy újra magától aludjon el?
Tuti,hogy ez szeparációs szorongás!Ne tedd helyre,ne csinálj semmit!Legyél vele,vigyél a szobájába egy matracot és ha kellesz neki menj be és bújjatok össze!Idővel azért próbálkozz otthagyni!
Nállunk 3 hét allatt lecsengett a szep.szorongás 2.hulláma!Mindíg melléfeküdtem ha kellettem neki!
Szia!Második válaszoló vagyok.A kineziológus azt állapította meg,hogy a kisfiam életében kb 6 hónapos kora környékén történt valami "rossz"aminek a hatására a harmadik szeme bezárult(ez a 3.szem ez mindenkinek van de csak kb 3 éves korunkig látunk vele),ez a harmadik szem az egyik csakra,és ahhoz hogy a lelki egyensúly ne boruljon fel szükség van rá.Tehát ki kell nyitni újra ezt a 3.szemet.Ehhez kaptunk feledatsort amit itt nem tudok leírni,mert ez mozdulatokat jelent.sokáig én is szkeptikus voltam a kineziológiával kapcsolatban,de több olyan ismerősöm van akinek segített ezért mertem bevállalni.Nekem 3 gyerekem van,de ilyet még nem tapasztaltam egyiknél sem amit a pici csinált éjjel,így én kizártam a szeperációs szorongást.Annak ellenére nálatok lehet szó erről.Amikor a kineziológus ezt megállapította jutott eszembe hogy kb 6 hós volt a fiam amikor meghalt az apósom,akivel rendszeresen tartottuk a kapcsolatot,talán ekkor történt vele valami számára "rossz"dolog.Na mindegy,nekünk ez bevállni látszik,most reggel is 7-kor vettem magam mellé cicizni és azóta szunyál.Szóval ennyit tudtam "segíteni"!
Remélem rendbe jön nálatok is az éjszaka,mert tudom milyen rossz állandóan fáradtnak lenni.
Homeopàtia: Sedatif PC: alvàszavarra, szorongàsra, ingerlèkenysègre
Nekünk az egèsz alvàst rendbe hozta! Minden èjjel 20-30 percenkènt kelô gyermekem most 1 max. 2-szer èbred! Majdnem az egèsz doboz elfogyott igaz, mire hasznàlt. Csak ajànlani tudom!
Ez olyasmi, mint a szoptatás. Csak igény szerint a legjobb...
2 pici anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!