Ti adtok már ilyen időben overált a szaladgáló, motorozó vagy csak egyszerűen sétálgató másfél-két éves gyermeketekre?
Én adok rá harisnyát,legginget,vékony kord gatyát,fentre body,pulcsi és a kord gatya kabátja.S egy vékony sapka.
(kevés a haja a lelkemnek:D)
NEM! harisnya, nadrág. Mi napjába többször megyünk ki, így bennt harisnyába van, kinntre meg csak ráadom a nacit. Felül: body, póló, pulcsi, kabát, sapka.
Sajnos én a nagyobbat túlöltöztetés miatt egyszer megbetegítettem, kórházba is került, tüdőgyulladása lett. Persze az más tészta ha időbe észreveszi a doki és nem hanyag akkor nem fajul el így a dolog, de a lényegen nem változtat én betegítettem meg amit sose bocsájtok meg magamnak. De nekem nehéz volt, mert rettentő fagyos vagyok, fura volt hozzászoknom, hogy a gyerekre 2 réteggel kevesebb kell, mint rám.
Bocsi,de írjátok többet,hogy a bodyra adtok még egy pólót..Minek?Vagy ti vékonyka kabátban viszitek ki a gyereket?Nem értem az ilyet sem,hogy "akadályozza a mozgásban",egy jó szabású télikabátban nincs akadályozva a gyerek a mozgásban.És amikor már itt lesz a tél,úgysem lehet 10 réteg ruhával megoldani az öltözködést,fel kell venni az overált,télikabátot,mozogni pedig akkor is kell..
Én személy szerint adok rájuk harisnyát,bélelt nadrágot,hosszú ujjú bodyt,pulóvert,téli kabátot,és téli sapkát.Az overálnak még nincs itt az ideje,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!