Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért nem terjedt el Magyarors...

Miért nem terjedt el Magyarországon a bidé?

Figyelt kérdés

aug. 9. 23:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
Mert semmi értelme. Ki tudom törölni a s.gg.m wc-papírral, mert ügyes vagyok. Meg úgy több milliárd ember is megvan nélküle.
aug. 10. 10:15
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a különálló bidé nettó marhaság, helyet foglal. Ennyi erővel áthelyezed az altested a kád szélére, fogod a zuhanyrózsát és lelögybölöd, amit még esetleg alapos törlés után le kell. De ma már kiváló nedves wc papírok vannak, vagy ha ragaszkodsz hozzá, akkor lehet 2in1 wc csészét venni, de akár már wc deszkát is. Otthonra azt szerzel be, amit akarsz, idegen helyen meg tuti nem használnám más bidéjét.
aug. 10. 13:14
 13/29 anonim ***** válasza:
69%

Ebben az orszagban az a normalis, hogy pisalnak a fatovebe, rantanak rajta 2-t aztan megy minden tovabb. Csopog a gatyaba, a kezuket meg a legtobben nem mossak meg. A kedvencem amikor az ilyen ember meg jon utana kezet fogni velem.

Egyebkent a bide nem azert van mert jobban tisztit, hanem azert mert takarekos hisz nem papirt hasznalsz vagy igy sokkal kevesebbet.

aug. 10. 13:16
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Zuhanyzás előttre időzítem a nagydolgot.
aug. 10. 13:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
En meg akkor szarok amikor kell es nem estere tartogatom :) (kiveve ha olyan helyen vagyok ahol nem lehet)
aug. 10. 15:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ha szottyos a seggem, nagyobbakat tudok lépni.
aug. 10. 15:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

8:

1. Akinek nem szőrös a feneke, anak rendesen tisztítja a WC-papír, csak nyilván nem 1-2x törli.

2. Akinek szőrös, annak van nedves törlőkendő.

Na meg manapság szokás szőrteleníteni néha, így kevesebb a szőr is.

3. Magyarországon naponta legalább egyszer szokás volt fürödni az elmúlt évtizedekben.

(Ezt akár kakilás utánra is időzítheted.)

4. Gondolom, a századelőn és a szocializmusban nem gyártottak. Akkor épültek a mostani lakóházak.

aug. 10. 16:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
De lehet amúgy kapni olyat, ami WC-deszkával van egybeépítve és a WC-re tudod szerelni.
aug. 10. 16:35
 19/29 anonim ***** válasza:
84%

"A bidét egyébként egy olyan nép találta fel, akikre még véletlenül sem volt jellemző a napi tisztálkodás, állítólag ma sem jellemző rájuk. Amikor a bidé elterjedt Nyugat-Európában, akkor Nyugat-Európában a higiénia - lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de más világ volt - meg sem közelítette a közép- és kelet-európaiak higiéniai állapotát."

Kik találták fel?

aug. 10. 16:40
 20/29 A kérdező kommentje:

Én egy fél tekercs wc papírt elhasználok, mire tiszta lesz. Úgy szoktam, hogy 3-4 zsebkendőt bevizezek és rányomok a folyékony szappanból, azzal törlöm ki, de sokszor még ezután is szaros a papír.

Fél óra, mire tisztára törlöm. Sok időt elvesz.

Aztán ha végzek, akkor még a kád szélére ülök és szappannal, vízzel megmosom.

aug. 10. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!