Magyaroszágon gyakori a bidé a lakásokban vagy nem?
Nem gyakori.
Két ismerősömnél van, de egyiknél sem használják rendeltetés szerint: az egyik helyen foltos, szennyezett ruhát áztatnak be benne (bedugaszolva persze), a másik helyen meg kényelmes lábmosónak földes kerti munkák után.
Nekem új házam van, de nem kértem. Meg már ki ment a divatból, és sok helyet is foglal. Viszont egyre gyakoribb, hogy a wchez van kialakítva egy mini kézi tusoló, vagy pedig a wc csészébe beépítve. Ilyenem sem lett.
(a kézi tusolóval egy gyerek csodákat tud művelni, főleg ha azzal játszik kaki közben. Olyan korura gondolok aki már egyedül megoldja, de még nagyon szeret rosszalkodni)
Saját vélemény, de nekem higiéniai problémáim vannak vele. Tudom fura, sokan nem érten egyet ezzel, hogy jobb a papírnál. DE én akár hány bidés házban voltam, mindig csak egy törölköző volt oda rakva, azaz azt használta mindenki. Pedig itt szerintem 1 alkalom/ 1 törcsi a megoldás.
A másik bajom a szappan, persze tudom öntisztuló a hagyományos. Na képzeljétek el mikor jön egy vendég használja a szappanod, jól megdörgöli vele a popó lyukát, majd vissza teszi a helyére. Vagy a folyékonyszappan adagolót nyomkodja a félig kakis kezével.
Ha elmentek a vendégek az az első dolgunk, hogy fertőtlenítjük a wc-t (ha használta valaki). Nem hiányzik nekünk semmilyen fertőzés. Van némi tisztaság mániám, lehet csak velem van a probléma :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!