1/21 anonim válasza:
Az annak jó, aki már kínjába nem tudja, hogy mit csináljon! Egy teljesen felesleges "kiegészítő"!
2/21 anonim válasza:
Már bocsánat, de az előttem szólóval vitába szállnék! Milliószor higiénikusabb, mint a sima popótörlés! Egyszerűen jó és tiszta érzés a használata. Kb. annyira "felesleges", mint a tisztasági betét. Használjuk, mert higiénikus, kényelmes, praktikus és friss érzés.
3/21 anonim válasza:
nekem baromi szőrös a hátsó felem. Úgyhogy ha nem akarok "fékcsíkos" alsógatyát, akkor vagy fél guriga papírt elhasználok, vagy mosom. Az utóbbira szavaznék és a bidére.
4/21 anonim válasza:
Bár már hárman válaszoltak előttem, mégsem válaszolt senki a kérdésre :)
A szó francia eredetű, szó szerinti jelentésben "ülőmosdót" jelent, és az alsótest öblítésére szolgáló, felfelé irányuló vízsugárral felszerelt mosdóedény.
WC papír helyett/után használható, higiéniás szempontból sokkal praktikusabb és jobb, mint a wcpapír.
5/21 anonim válasza:
a kiskutyát is meglehet benne fürdetni.
amúgy higénikus, nekünk nincs ezért használok nedves segg törlöt.
6/21 anonim válasza:
Higienikus!!
Sokkal konnyebb tisztan tartani magadat azokon a bizonyos reszeken. Sokat segit az aranyer adta problemak enyhiteseben is.
Nalunk epitkezeskor bekerul mindenkeppen a furdoszobaba. Most gondot okoz, hogy nincs.
7/21 anonim válasza:
Már bocs, de nem tudom, miért higiénikusabb a hüvelyem felé öblíteni (mosni) a sz**-t?!
8/21 anonim válasza:
és ez a bidé mennyibe kerül ? a wcre kell rátenni?mert én még nem is halottam rola.és tényleg akinek szőrös a segge az nemtudja kitötlnbi rendesen?és szaros marad a segge?
9/21 anonim válasza:
Aki a mosás irányát hozta fel kifogásként, az nem tudja, hogy lehet választani női és férfi mosás között. :) A most kapható csúcsszuper berendezések pedig meg is szárítják és ha akarod maszírozzák is vízsugárral bármely területet. A család tagjai külön beprogramozhatják a saját beállításaikat. Ez a cucc a hagyományos WC-re szerelhető kiegészítő és 40 000 Ft. Kb ennyi egy külön bidé ára is csappal mindennel együtt.
10/21 anonim válasza:
Hát szárítgasd és masszíroztasd a sejhajod, ha ennyire ráérsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!