Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen mini elektromos vízmele...

Milyen mini elektromos vízmelegítőt ajánlanátok bidés ülőkéhez?

Figyelt kérdés

Fontos lenne, hogy fixen be tudjak állítani egy hőmérsékletet, és egyből olyan meleg víz jöjjön belőle.

Nem kell nagyon nagy teljesítmény. 2 liter/percnél, és 35°C-nál nem kell több.

2022. dec. 20. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb megoldás a rászerelhető bidé. Minden benne van, csak vízre kell kötni és konnektorba dugni. Most vettünk a családba easy-bid márkájút. Hibátlan.
2022. dec. 20. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek már megvan az ülőke, már csak melegvíz kellene valahogy..
2022. dec. 20. 21:49
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Pont az easy-bid-et szeretném lecserélni. Az újnál, amit kinéztem, nincs külön hideg és melegvíz bekötési lehetőség (meg lassú is, mire a kazántól elér oda a melegvíz).
2022. dec. 20. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én olyat vettem, ami magának melegíti. Tehát csak hideg vizet kellett rákötni.
2022. dec. 21. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Már régi kérdés de hátha hasznos lehet.

Azt kellene tudni, hogy egy használat kb mennyi víz igénnyel jár. 2 megoldás lehet:

-5-10 literes bojler, ez akkor működik a legjobban ha a bidén van hideg és melegvíz csatlakozás. Ilyenkor ha magasan tartod a bojler hőmérsékletét akkor viszonylag kevés melegvíz elég, ezzel stabil lesz az eredmény. Viszont pazarló is és sok helyet foglal.

-Átfolyós melegítővel is meg lehet oldani, ehhez viszont szintén kell a vízigény. A kisebb teljesítményű darabok csak kevés vízzel bírkóznak meg. Ami ér is valamit annak elég nagy az áramfelvétele. Esélyesen egy villanyszerelőt is be kell vonni. Ha el is megy egy konnektorról, akkor azon a körön már más nem igazán lehet.

2023. máj. 31. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!