Albérletben a recsegő elektromos vízmelegítő javíttatása az én dolgom?
Ha a fürdőben melegvízet használok akkor néha nagyon hangosan elkezd recsegni, kerregni a bojler. De nem minden esetben, tehát a probléma - jelenleg - nem állandó. De ha recseg akkor olyan hangos, hogy biztos a szomszédot is zavarja.
Nekem kell vízszerelőt hívnom, vagy szólnom kell a főbérlőnek és ő hív? a költségeket kinek kell állnia?
Mi van ha egész nap dolgozom és nem vagyok itthon, hogy beengedjem a szerelőt?
Továbbá valakinek ötlet, hogy mi baj lehet a vízmelegítővel? burkolatot levettem, akkor pirosan villog az egyik ledje, de nincs se újraindító lehetőség se semmi, csak a hőfokot lehet állítani rajta
Egyértelműen a főbérlő/tulaj dolga javíttatni, vagy kifizetni ha te megjavíttatod.
Hogy be tudod e engedni a szerelőt az viszont már nem a tulaj baja, ezt neked kell megoldanod.
Elvízkövesedett a bojler.A fűtőszálon kis buborékok keletkeznek,ezek leválása adja a hangot.Ez nem elektromos hiba.
A piros led azt jelezheti,hogy fűtés alatt a bojler.
A bojlerokon nincs újra índitás,csak ki be kapcsolás,de ez is a hőfok szabályzóval történik.50 fok fölé meg felesleges a hőfokot állítani.
Ha a probléma nem állandó, akkor is érdemes szerelőt hívni?
Levettem a burkolatot és nagyon tisztának tűnik egyébként, ott van fűtőszál és semmi vízkő sincs meg minden kanóc a helyén. De nem értek hozzá lehet van másik fűtőszál is ami nem látszik és az vízköves
Érdemes.
Amíg most egy apróbb hibát kell elhárítani, lehet később az egészet ki kellene hajítani ha nincs javítva most.
A tulaj akkor viszont elég nyűgöt lenne, amiért nem szóltál időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!