Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy tudnám a macskákat...

Hogy tudnám a macskákat távoltartani a kertemből?

Figyelt kérdés

Összeszarnak mindent, a frissen ásott és ültetett veteményt teleszarják, belelép az ember.

De amiért a legmérgesebb vagyok, az az hogy a szegény énekesmadarakat megeszik.

Felkeltem most reggel és láttam hogy a feketerigó fészkét rabolja éppen egy szemét macska. Mire odaértem már késő volt. Ugy sajnálom ezeket, egész eddig építettékna fészküket.

Szóval, van valami növény/akármi ami távoltartja a macskákat? Lelőni azért nem akarom őket

2019. márc. 29. 08:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
27%
Az én macskaim a házban vannak, a törvény alapján tartom őket, nem hagyom szabadjára koroborlni őket. De ettől függetlenül embertelen, amit írt a kedves 61%-os..
2019. márc. 29. 10:22
 12/44 anonim ***** válasza:
61%
Az a felelőtlen aki kidobja az utcára a macskát.Szóval ne gyere a kamu szövegeddel,a macska vadállat és mindig az is marad.Képmutató féreg.
2019. márc. 29. 10:24
 13/44 anonim ***** válasza:
10%

A macska háziállat, tök jól elvan a lakásban. Attól, hogy sokan kint tartják, nincs jogunk elvinni őket.

Magas keritessel illetve kutyával távol lehet tartani.

2019. márc. 29. 10:25
 14/44 anonim ***** válasza:
66%

Az üzenet küldője: Állatbarát:)

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 10:24

Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Hogy tudnám a macskákat távoltartani a kertemből?

"" Az üzenet küldője: Állatbarát:) Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 10:15 Az üzenet előzménye: A kérdésre írt..."

Az üzenet szövege: Az állatnak semmi baja nem esik??? Éhen hal az erdőben egyedül, te szerencsétlen. A retardált gyerekedet rakd ki inkább az erdőben.

2019. márc. 29. 10:27
 15/44 anonim ***** válasza:
54%
Muhahahaha. Nem viseli a kis csíra, hogy a kóbor dögök mennek vissza az erdőbe. Szori! :D
2019. márc. 29. 10:28
 16/44 anonim ***** válasza:
49%

Itt vannak olcsóbban.

[link]

[link]

2019. márc. 29. 10:31
 17/44 anonim ***** válasza:
12%
Csak szólok, aki egy ártatlan állatot halál nyugodtan kirak az erdőben a biztos halálba küldve, az emberekre is veszélyes. Az összes elmebeteg gyilkos ártatlan állatokon kezdte. Szóval gratulálok, nagyon jó emberek vagytok. Kívánom, hogy a karma visszatalàljon.
2019. márc. 29. 10:32
 18/44 anonim ***** válasza:
33%

"Az üzenet küldője: Állatbarát:)

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 10:33

Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Hogy tudnám a macskákat távoltartani a kertemből?

"Az üzenet küldője: Állatbarát:) Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 10:24 Az üzenet előzménye: A kérdésre írt..."

Az üzenet szövege: Na, tudod használni a control c-t, control v-t? Gratulálok, anyád biztos büszke rád."

Mégmégmég! XDXD

Egyébként igazad van. A karma visszatalál, de a macska tuti nem. XD

2019. márc. 29. 10:39
 19/44 anonim ***** válasza:
48%
Franc, elment a játszópajtás, vissza az unalmas melóhoz. :'(
2019. márc. 29. 10:45
 20/44 Szecessziós Vájling ***** válasza:
Kutyával. A macska ellen a legjobb védekezés a kutya.
2019. márc. 29. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!