Hogyan lehet az idegen/kóbor macskákat távoltartani egy kertes ház udvarától, ha lehet, minden napszakban?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 22:31
3/13 anonim válasza:
Tarts macskát, az kijelöli a territóriumát és a többi már csak "átutazóban" jelenik meg!
4/13 anonim válasza:
A macska jó ötlet, ha van macskád akkor a többi nem fog bejárni túl gyakran, legfeljebb ha véletlen odatéved. A kutya is jó, bármilyen.
5/13 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen probléma, amióta nincs kutyánk, állandóan összevizelnek mindent, és egész éjszaka nyivákolnak sokszor! A legjobb módszer a háziállat. Főként a kutya. De a macska is jó, csak vigyázz, mert lány macskával az ellenkezőjét éred el, fognak hozzá járni. Ha pedig csak a vizeletből, és a macskapisiszagból van eleged, akkor locsold le ecettel azt, amit lepisiltek. (nálunk a kapun bevált)
7/13 anonim válasza:
a citrusok illatát se szeretik. meg talán van ilyen macskariasztó, ami emberi fülnek nem hallható hangot ad ki, de ők hallják, s nem szeretik.
8/13 A kérdező kommentje:
ilyet hol lehet szerezni?
2012. júl. 25. 00:32
9/13 anonim válasza:
otthon nem tudom, én külföldön élek. ilyen elektromos dolgokat áruló boltban láttam, mint ahol riasztókat is árulnak.
10/13 emir72 válasza:
1. Kutya
2. Saját maccs, lehetőleg egy nagyon nem apró ivaros kandúr
3. Mozgásérzékelős locsoló
4. Állatcsapda (befogod, és leadod egy állatmenhelyen)
5. Riasztó (sajnos egy idő után megszokják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!