26 éves cefre szaga. Mennyire lehet büdös egy 26 éve hordóban állt cefre? 😁
Még nagyapám tette el ezt anno 1998ban, de sajnos azévben már nem tudta befejezni a pálinkáját.
...azóta pihen a hordó a sarokban.
Látszik, hogy majd szét szakad a benne lévő nyomástól, kerülgetem de lassan csinálnom kellene vele valamit. Már a nyitásától is tartok kissé nemhogy a szagtól ami egy kertvárosi területen fog emiatt terjengeni. (kinőtte magát a környék)
Érdekes lesz 😁
Lezárva évekig eláll a cefre, de az örökkévalóságig nem. Szerintem rothadni kezdett, attól duzzad a hordó.
Én úgy gondolom, nem fog kilőni. Jó eséllyel dagadni kezd és kifolyik, de ahhoz kell 1-2 másodperc.
Ha felbontottad, majd meglátod, milyen a szaga, meg miből van, és az alapján lehet dönteni a továbbiakról.
Ha visszateszed a tetőt, akkor csak a kifolyt levet v. egyéb anyagot kell eltakarítani. Pár ásónyomnyi lyuk a kertben, vagy talán még wc-n is lehúzható, ha nem darabos, és nincsenek benne magok.
Szerintem annak már gyakorlatilag nincs szaga.
Már rég fel kellett volna robbannia egyébként.
Rég leálltak benne a folyamatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!