Cefre fém hordóba?
Te is akarod főzni? Mert ha nem, akkor arra is gondolj, hogy egy 2 mázsás hordót, amin nincs fogás, fel kell pakolni egy járműre. (Annyit meg biztos tudsz a témában, hogy a zajos erjedés előtt meg után nem szabad darabon hagyni a cefrét, mert megromlik.)
Én már a 120-as műanyag edényeket se használom, hanem vettem 60-asokat, amiket szükség esetén egyedül is tudok mozgatni.
Teljesen jó, amit a 3. válaszoló ajánlott. Ha még tudná az, aki szerint nem megoldás, de hozzászólni már nem tudott a témához, hogy pl. a Sió, amit iszik vagy az összes többi gyümölcslé, amit megiszik pontosan így van tárolva (akár egyébként évekig)... :D
A könnyebb mozdíthatóság viszont lehet szempont, igen, én is ezért használok 60-as hordókat, pedig én csak az udvarban mozgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!