Nyárfák beoltása?
Figyelt kérdés
Ugye vannak ezek a pihék melyekre rátapad a sok pollen, befújja őket a szél a házba, sokan allergiát észlelnek, zavarja a lakóközösséget.Kivágnánk a fákat, de ez nem engedélyezett itt nálunk. Valami más megoldást nem e ismertek ellenük? Én hallottam, hogy be lehet oltani a fákat, hogyha leesnek a nyárfáról ezek a zöld apró bogyócskák, ne nyíljanak ki ezek a pihék, de, hogy mivel, vagy hogyan, meg valós e, nem tudom. Tudtok róla valamit?Előre köszönöm a válaszokat.2014. máj. 14. 22:03
1/1 anonim válasza:
Ez ilyen formában nem műxik.
Nem tudom, mit hallottál, ilyen tippjeim vannak:
Lepermetezni valamilyen vegyszerrel, aminek ilyen hatása van.
1 éves magonc korban beoltani olyan fajtával, aminek ilyen fejlődési rendellenessége van. Az oltás nem egy injekciót jelent, hanem egy összenövesztési eljárást. Ebben az esetben csak az a rész lesz ilyen, ami a beoltott részből nő ki. Tehát felnőtt fával már nem lehetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!