Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit keres az ágyban a fáraó...

Mit keres az ágyban a fáraó hangya? Ki tapasztalt már hasonlót?!

Figyelt kérdés
A mai nap 2 pici sárga hangyának kinéző bogarat is találtam. Egyik az ágyban volt a másik rajtam és mindkettő csípni készült. Mennyire ártalmasak? Érdemes szakembert hívni?

jan. 21. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem poloska végül? Írtad már, hogy összecsipkedett, tehát ártalmas. Vannak hangyaírtó szerek, én azt próbálnám elsőre. Nálam mondjuk magától elmúlt idővel ez a gond, mert rendesen feltakarítottam. A hangyák a kajára jönnek, porszívózás, törölgetés segíthet.
jan. 22. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Poloskára utaló nyomok nincsenek egyáltalán. Úgy gondolom ezt akkor kizárhatjuk valamint a csípés sem egyezik vele. Az igaz hogy filmezés közbe szoktunk nasizni de 2 naponta takarírok még az ágynemű tartót is fertőtlenítem. Minden esetre tettünk ki hangya csalikat aztán most a nasizás el van felejtve a szobába és meglátjuk mi lesz.
jan. 22. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem azért mondtam, mert feltételezem, hogy nem takarítasz, hanem amit írtál, hogy a nasika, bent kajabontás, porszívózás elmulasztása okozhat ilyet. A nasi kifejezetten hangyamágnes, egy egészen pici morzsa is bevonzza őket.
jan. 22. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze tudom hogy nem azért írtad. Tegnap annyira benne voltunk hogy tényleg porcikáira szedtük a szobát és nyomát se találtuk a poloskának úgyhogy egyre több esélyt látok hogy hangya. És valahogy jobban tudok örülni neki mint az ágyipoloskának.

Pár nap alatt ugyis kiderül.

jan. 22. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha 2 van, valahol van fészkük. Mindent bogarásszatok át, a leglehetetlenebb helyeken megtalálhatók. Nálunk pl. a videokazettába költöztek be és megrágták a műanyagot! Voltak kaktuszaink is, az egyiknek az aljába, a föld alá fészkeltek. Spec. fáraóhangya irtószert keressetek, pl. ha van gazdabolt, ott biztosan lesz. a dolgozók behordják a fészekbe, a királynő megeszi és megmurdel.
jan. 24. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Úgy hallottam hogy ahol csótányok élnek onnan a hangyák menekülnek. Úgyhogy tegyél egy maréknyit az ágyadba és a hangya probléma már nemis fog olyan nagynak tűnni. 😄
jan. 30. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!