Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Melyik patkánycsapda olyan,...

Melyik patkánycsapda olyan, ami működik is garantáltan, és kiirthatók vele a ház körül a patkányok?

Figyelt kérdés

Aki használt már patkánycsapdát, és van tapasztalata, nagyon hálás lennék ha megosztja a tapasztalataiT!

Nekem mindegy, hogy élve fogó vagy megöli a patkányt. (Igaz azt még nem tudom, hogy mit csinálnék, ha élvefogó fog nekem... de már az is valami, ha sikerül megfogni első körben.

Ja és nyilván többen is vannak... Környéken baromfikat tartanak néhányan, és azt tapasztalom, hogy hozzánk meg jönnek aludni, elszaporodhattak.

Ilyet pl használt már sikerrel bárki is?

[link]

Bár én úgy érzem azok a fémrácsos élvefogók a szimpik, de passz.

jan. 13. 03:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Én lemérgeztem őket. Megvettem mindenfélét ami volt és kisebb adagokban, váltogatva tettem ki. Eltűntek.
jan. 13. 05:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a kutya írtja őket.
jan. 13. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalat, hogy a csapdába csak a fiatalok mennek bele. Az öregek attól dörzsöltebbek.
jan. 13. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk szerencsére ritkán vannak, de olyankor a hagyományos lecsapós fogóval el tudom kapni őket. [link]

Hosszú időbe telt, mire rájöttem, hogy mire mennek üzembiztosan, és az az almakocka. Azon kívül nem találtam semmit, aminek nem tudnak ellenállni.

A tüskét felnyomom, alulról feldugok 4 szál rézdrótot (2 szál megfelezve), aztán a tüskét visszahajlítom, hogy tartsa a drótokat. Azokkal utána már rá tudok kötni egy almakockát. Olyan helyre kell tenni, ahol semmi más állat nem fogja lecsapni.

jan. 14. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Étcsoki a tuti befutó, próbáld ki!
jan. 15. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:

5

Nem szerették, egy se ment rá, azt is próbáltam.

Patkánynál alma, egérnél dió.

jan. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!