Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Szerintetek ez mi lehet?...

Szerintetek ez mi lehet? Találkozott már valaki hasonlóval?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete elsőnek a hasamon illetve a derekamon jelent meg a csípés ahogy a fotelban ültem.( Nem foglalkoztam vele azt hittem szúnyog) Pár nappal később a párom a térdén is talált. Ágyi poloskára kezdtünk gyanakodni. Felforgattuk az egész szobát ágyat minden zeg zúgot de nyoma se volt. Majd nemrég a nyakához kapott és elkapott egy picike aranysárga színű hangyához hasonlító bogarat. Később az ágyban is talált egyet. Találkozott valaki hasonlóval? Válaszokat előre is köszönöm!

#ágyi poloska #fárao hangya
tegnap 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
ágyi poloska lesz.
tegnap 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam ma egy rovar írtós oldalt é azt mondták hogy fáraó hangya lesz. Elküldtem a csípést is. Én is ágyi poloskára gyanakszom de amit találtunk a párommal az hangyára hasonlít. Most teljesen össze vagyok zavarodva.
tegnap 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Panelban előfordul, szeretik. Ha ott éltek.
tegnap 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen 4 lakásos társasház. Nem tudom most melyik annyira bizonytalan vagyok.De eddig semmi nyomát nem találtuk hogy poloska lenne. Remélem tényleg hangya lesz.
tegnap 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Poloska sűrűn csíp, szinte halomban, nem egyet-egyet, és éjjel, napközben nem aktív. És órákkal később viszket.
tegnap 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem ágyi poloska lesz ugye? Tudom nem normális ez sem de inkább jobban "örülnék" ha hangya lenne. Most egy kicsit megnyugodtam.
tegnap 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

A poloska könnyen felismerhető.

Ruha alá nem mászik, inkább bokát, derekat, alkart támad, amit nem fed ruha (pizsi)

Kinek mennyire érzékeny a bőre, lehet csak napokkal később viszket. Csoportos csípései vannak, szinte látni az "útját", hol ment végig a testen. A hangya inkább fáj.

tegnap 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nem csoportos mert egyik a hasamon van a másik a derekamon és hosszú póló volt rajtam.Fájni nem fáj inkább viszket ha hozzáérek mint a szúnyog csípés.
tegnap 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!