Szerintetek ez mi lehet? Találkozott már valaki hasonlóval?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete elsőnek a hasamon illetve a derekamon jelent meg a csípés ahogy a fotelban ültem.( Nem foglalkoztam vele azt hittem szúnyog) Pár nappal később a párom a térdén is talált. Ágyi poloskára kezdtünk gyanakodni. Felforgattuk az egész szobát ágyat minden zeg zúgot de nyoma se volt. Majd nemrég a nyakához kapott és elkapott egy picike aranysárga színű hangyához hasonlító bogarat. Később az ágyban is talált egyet. Találkozott valaki hasonlóval? Válaszokat előre is köszönöm!jan. 21. 19:51
12/12 anonim 

válasza:

Ha 2 van, valahol van fészkük. Mindent bogarásszatok át, a leglehetetlenebb helyeken megtalálhatók. Nálunk pl. a videokazettába költöztek be és megrágták a műanyagot! Voltak kaktuszaink is, az egyiknek az aljába, a föld alá fészkeltek. Spec. fáraóhangya irtószert keressetek, pl. ha van gazdabolt, ott biztosan lesz. a dolgozók behordják a fészekbe, a királynő megeszi és megmurdel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!