A csengőnket betűkekkel jelelték meg? Please help!
Figyelt kérdés
Békásmegyeren a hegyfelelöli oldalon lakunk. Egy reggel láttam hogy megjelölték a csengönket: csengőmellet egy kis golyóstollal írt jelzés volt egy "v" betű és felette egy "i" betű. A melletünk levő szomszédok most költöznek nekik is ugyan ez a jelzés volt oda firkálva csak egy nagy "R"betű is oda volt írva, félek hogy betörők!!! A jelzéseket már lemostuk!!! Kérlek osszátok meg hogyha veletek is történt ilyen a panelházatokban!!! KÖSZÖNÖM!!!2013. aug. 10. 21:08
1/4 anonim válasza:
Hallottam olyanról hogy a betörők vagy más hasonló bandák így jelölik meg a házakat, és figyeltetik valami külsős ismerősükkel. Konkrétan nem tudom hogy mi minek a jelentése, mindenképp kérdezzél rá a gondnokra vagy a közös képviselőre mert lehet hogy ő volt, nem lehet tudni.
2/4 anonim válasza:
Nézd csak, eszerint, jó lenne hívni a zsarukat! [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma még körbe nézek a többi emeleten is, hátha találok még firkákat és lefotózom!
2013. aug. 11. 10:41
4/4 anonim válasza:
HA betörésveszély van akkor tegyél ki az előszobába egy rádiót és ha nem vagy otthon akkor kapcsold be. Akkor nem fognak bemenni. + azt is lehet hogy veszel fel hangokat beszélgetés részleteket elég sokat (egy fél órás anyagot) és azt egy MP3 lejátszóval végtelenítve játszod le a rádió mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!