Miért nem megy bele az egér a csapdába?! Ezzel a módszerrel legalább el lehet ijeszteni?
Már vagy két hete van egy egerem. Az ablak fölött jön be. Már próbáltam vissza ,,falazni" a lyukat, de mindig kirágja. A szobám ablaka, és sokat tartozkodok itt úgyhogy általában már tudom hogy mi történik. Lejönni szinte soha nem jön, én legalábbis alig láttam. Eléggé óckodom tőle, sokáig fent szoktam maradni miatta de semmi. A függönytartó tetején szokott mászkálni, majd eltünik. A legelején láttam visszamászni a függönyre azóta nem láttam lent. Már tettem ki több ragasztót is, rendes csapdát is, de még mindig nem ment bele. Csokit, kolbászt, sajtot, magvakat... Már mindent próbáltam de semmi sem kell neki. Eléggé zavar, hogy így a semmiből megjelenik. A szobát azóta napi szinten takarítom, a jelenései már néhány napja ritkábbak, de néhány naponta meg mindig jön. Végső elkeseredésemben a neten olvastam hogy utalja a borsmenta illatat és a levenduláét is. Ha már elkapni nem tudom, ezzel el tudom üldözni? Egy permetező flakonba oldottam fel vízzel mindkét illatú illóolajból, és befujtam a függönyt. Tudom hogy vannak umtrahangos riasztók is de azok nekem soha sem váltak be... Természetesen a csapdák még mindig kint vannak de feléjük sem szagol.
A válaszokat előre is köszönöm!
Diónak nem tudnak ellenállni. Másra nálam is csak ritkán mentek.
A lecsapós csapdát fal mellé kell tenni. Az egér a fal mellett közlekedik legtöbbet, és úgy megérzi az illatot.
De ezek szerint lehet, hogy le se jön?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!