Szerintetek haza hozhattam a poloskát?
Figyelt kérdés
Hètvègén jártam egy rég làtott barátnőmnél. Leültünk az ágyra(mellettem a kabátom) és beszélgettünk. Ma viszont hívott hogy kiderült teli vannak ágyi poloskàval. Szerintetek van esély arra hogy én is hazahoztam?2023. jan. 11. 20:42
1/4 anonim válasza:
Hat igen, nagy esely van ra. De talan most meg sikerulhet megakadalyozni hazi modszerekkel is a szaporodasukat.
Moss ki mindent 60 fokon, ami moshato,ezen kivul meg vegyel valami poloska irto sprayt es fujd be az agyat, kanapet, szonyeget, akarmit, ami ruhanemu es nem tudod mosni.
Hatha.
3/4 anonim válasza:
Vagy Te vitted oda, és a kabátodból ugráltak ki náluk... :D
4/4 anonim válasza:
bárhol össze lehet szedni..négy öt életképes egyed akár buszon is rádmászhat..aztán viszed tovább..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!