Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Csótány az ágyban?

Csótány az ágyban?

Figyelt kérdés
Most találtam egy csótányt az ágyamban szerintem több is van és azt szeretném kérdezni hogy erre lenne e valamilyen megoldás hogy hogyan lehet kiírtani csak őket a lakásból. Egyébként ez egy tömbház és körülbelül egy hete felnyitottak egy csatornát a háztól körülbelül 10 méterre és szerintem onnan jöttek elő

2020. júl. 31. 00:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Panel lakás*
2020. júl. 31. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hívj csótányirtót ki és permetezze le az egész lakást a bejárati ajtótól kezdve az ágyad körülig és az ágyad alatt az ágyneműtartót is

Csak így fognak megdögleni egyébként a közös képviselőnek kéne ezt intézni, hogy legyen minden lakásban csótányirtás mert attól, hogy nálad kiirtják a csótányokat attól még nem fognak megszünni hanem átvándorolnak a szomszédba vagy a szemétledobóba és onnan jönnek majd elő éjszakánként

Szóval az egész házat kompletten védeni kellene mondjad a közös képviselőnek, hogy csináljanak az egész házban egy csótányirtást, nálunk is volt egy évben egyszer minden lakásban

2020. júl. 31. 01:05
 3/3 anonim válasza:
100%
Szólj a közös képviselőnek!
2020. júl. 31. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!