Miért akar mindenki hatalmas lakásban lakni?
"Az a 35 nm-es lakás életem legjobb vétele volt. Igaz eltelt 11 év, amíg ott laktam, de eljutottam oda, hogy van évente 1,3 millió Ft-om a kiadásából immár. Most már egy nagyobb lakásban lakok,"
De miért laksz te nagyobb lakásban? Miért nem elég neked a 35 m2-es? Vizet prédikálsz miközben bort iszol?
#31: Egyébként erről van itt nagyba' szó.
Egy kis, másfél szobás, felújított lakást frekventált helyen 1 nap alatt ki lehet adni, egy hét alatt meg eladni... Fiatalként, egyedül vagy csajoddal inkább egy 35-40 m^2-es pöpec, forgalomképes lakás belső kerületben, mint egy 60 m^2-es valahol Pesthalálfäszán, a huszonsokadik kerületben. Árban ugyanannyi, csaxólok.
Induló lakásnak hibátlan, aztán majd alakul, mint a példád is mutatja.
Kérdező! Valószínűleg megüt most a guta, de itt felénk szinte minden átlagos családi háznak 30 nm körüli nappalija van.
Amúgy tudod, hogy miért kell ekkora?
Mert a másfél méteres tv-t nem szabad közelről nézni, mert akkor rontja a szemet.
:)
"Öreg sem vagyok még, így én is szeretem a jót és szépet. :)"
Tehát a 35 m2-es nem jó és nem szép? Akkor miért kényszerítenéd bele a fiatalabb korosztályt? Ha meg a 35 m2-es is jó és szép, akkor továbbra is adott a kérdés, hogy miért nem 35 m2-esben laksz?
Miért ne lakhatna mindenki olyan lakásban, házban, akármiben, ami neki tetszik, és akkorában, amilyen neki tetszik, függetlenül attól, hogy mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!