Miért akar mindenki hatalmas lakásban lakni?
Azért nagy különbség van a 30 nm2, és a gyúrószoba, 3 nappali között.
Szerintem Te korábban is tettél már fel kérdést, miért is irreálisak az árak Magyarországon..témában.
Nem tudom mit akarsz ebnből kihozni.
Azt akarod lefordítani,hogy nem a lakásárak irreálisak hanem az igények?
Igen, nagyanyámék elfértek a szüleimmel egy szobában is, anno. Ma kicsit másak az elvárások.
1 főnek nagyon szűken elég a 30 nm2, főleg ha a konyhát nem használja, nem kell tárolásra sem helyiség, és sosem fogad vendéget, ottalvósat meg főleg nem.
Viszont az emberek többsége nem 1-2 évre vásárolt lakást.
Egyik ismerősöm most költözik egy 35 nm2-es másfél szobás garzonba. Vélhetőleg úgy,hogy kizárólag szezonális minimális mennyiségű ruhát visz magával és a szülőknél hagyja a többit.
Kérdező, Te úgy gondolod,hogy 30 évesen vegyen valaki 15-20 millióért egy kis garzont. Aztán pár éven belül, amikor megnősül, jön a gyerek, tartsa meg a 20 milliós lakást, adja ki, és vegyen rögtön egy 35 milliósat. Mert az bizonyára sikerül, ugye?
Egyébként meg..ha én, függetlenként 30 évesen 1/1 veszek egy lakást azt szeretném a magaménak tudni, bármilyen undokul hangzik. Ok, ha úgy állok,hogy pár év múlva majd a szintén fiatal és GYES-re menő párommal tudunk egy közöset venni,hát szerencsések vagyunk. De ha tudunk, akkor már most tudok/tudunk egy nagyobbat.
Általában akkor vesz egy fiatal lakást ha komolyabbra alakul a párkapcsolata,akkor pedig fölösleges 1-2 évre kisebbet venni, és lehetetlen annyi idő múltán egy nagyobbat úgy,hogy a kisebbet megtartsuk kiadásra.
Kérdező, még nincs gyerekünk ;)
#12-es voltam.
Azért mert utál nyomorogni ?
Néha vendégül látná a családját, vagy a barátait ?
Ha neked megfelel 35 m2 hát élj ekkora lakásban, mindenkinek mások az igényei.
80-90 m2 es lakás m ár nagyon is elegendő,csak jó legyen a belső elrendezése .Nem kell úszó medence nagyságú fürdőszoba,és túlzottan nagy hálók sem .Mindenki maradjon a realitások talaján .Sokan szeretnek másokat túl licitálni,csak azért is nagyobbat veszek,épitek .
Nagyon sok olyan ísmerősöm van,még 60 évesek sincsenek,és ott maradtak 2 en a 140-150 m2 házban,mert a gyerekeik máshol találják meg a számításaikat .
Természetesen a ház állagáról továbbra is gondoskodni kell .
2: Nem tudom, mennyi cuccod van 30 évesen?
Én 60 nm-en sem férek el.
Zongorám is van, 3000 könyvem, szánkóm, emlékek születésemtől, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!