Londonba szeretnék lakni nagyon, de nem metem elmondani anyáéknak mert félek hogy hatalmas veszekedés lenne, mit tegyek? (TÖBBI LENT)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok most leszek 8.-os. London nekem az álom város , ott az emberek sokkal kedvesebbek minden sokkal jobb ott...nem is ez a lényeg nem szeretném részletezni ezt a részét. Anya általános iskolában tanár magyar-t tanit. Növérem most megy egyetemre ahol angol tanárnak fog tanulni. Növérem nagyon jól tud angolul! Anya nem...Szerintetek ha kikoltoznek és Anya megtanulná a nyelvet akkor jól eltudna helyezkedni? Növérem biztosan de Anya miatt nemtudom...én angol tanulok ugyhogy énis 1-2 év alatt megtudnék ott folyákonyan tanulni angolul. Itt nagyon rossz a fizetése anyukámnak. Szerintetek érdemes lenni kikoltoznunk Angliába? Ha igen mikor? Anyukám eltudna ott helyezkedni mint tanár vagy mivel alsos magyar tanár ezért nem?2013. aug. 22. 01:15
1/3 anonim válasza:
Semmi esélyed ezzel még várnod kéne minimum annyi évet hogy elvégezd a sulikat és hidd el nem mindig a legjobb ott ahol a tinisztárok laknak...
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a tinisztárok miatt szeretnék ki költözni:) Engem nem vonzanak az ilyen dolgok.
2013. aug. 22. 01:58
3/3 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a mamád magyartanár, a lánya sem fogalmazni, sem helyesen írni nem tud. A londoniak is szeretik Londont, s úgy vélik, túl sok már ott az idegen. Éjszakai metrótakarításra, szállodai csicskázásra van csak esély. Jól fizető álláshoz diploma kell, s az sem mindegy, milyen szakterületen.
Egyedül még szülői engedéllyel sem költözhetsz ki 18 éves korodig. A gyámügy engedélye is kell. Ha felnőtt leszel, akkor meg elvileg nem akadályozhatják meg.
Ha a mamád is menni akkor, akkor milyen balhé lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!