Elmondjam vagy ne?
Figyelt kérdés
Nővérem rávette a párját hogy szokjon le a cigizésről. De már akárhányszor megigérte soha nem tartotta be, titokban cigizett és ebből nagy veszekedések lettek. Most megint megigérte hogy le fog stokni de én láttam amikor apámtól elvett egy szál cigit és elszivta de ezt senki nem tudja rajtam és apámon kívül. Elmondjam a nővéremnek hogy még mindog szivja a cigit vagy ne?2013. aug. 11. 21:04
1/2 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy összekapjanak akkor ne. Legalább is szerintem.
2/2 anonim válasza:
Ezt hívják szarkeverésnek, ráadásul fölöslegesen.
Az hogy milyen viszonyok vannak a nővéred, a párja és a cigizés között az csak kettőjükre tartozik.
Hidd el nekem, ha cigizni akar akkor cigizni fog, ha titokban akkor titokban, örülj neki, hogy legalább akkor nem gyújt rá amikor a nővéreddel van, előrelépés, nem? Fölösleges keverned a szart és magadra haragítanod a párját, ki tudja mikor lesz szükséged a segítségére.
Ha beköpöd azzal előrébb nem jutsz, ezek után is fog cigizni titokban, csak a családdal fog megromlani a viszonya.
Szóval szerintem hagyjad, inkább apukádnak kellene mondanod, hogy ne adjon neki, mert a nővéred nem szeretné. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!