Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hatalmas problémám van . Lejebb?

Hatalmas problémám van . Lejebb?

Figyelt kérdés
komolyan azon gondolkodok h minek élek.komoly nem értem.semmi nem jön össze.itt vok 18 mingy azt semmi.az èletem egy nagy szar.nem csak szerelmileg..hanem a családom is.és h mit tegyek nem tudom. azon gondolkodok h minek élni:( értelme sztem nem sok. szoval vki ajánl vmit v vmi amivel talán jobb lenne? ès légyszi csak értelmesek
2013. aug. 20. 05:08
 1/2 netudmeg1997 válasza:
Szia szerintem nyugodj meg mert a életnek tényleg nincs semmiértelme de ha el foglalod magad pl:uj haverok uj barátnö foglalkoz többet a családodal de ilyet ne mond h nincs értelme élnimert biztos vagyok benne a h sokaknak hiányoznál :)
2013. aug. 20. 07:11
 2/2 A kérdező kommentje:
hát köszönöm.remèlem igazad van.de ezt már kajak nem sokáig lehet bírni:/ ugy érzem hogy szopat az élet:/
2013. aug. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!