Hatalmas problémám van! Az iskolámban elterjesztették rólam, hogy meleg vagyok. Mit tehetnék ellene?
Hát ez ku_rva jó xDDDDDDDDDDDDDDDD
Röhögőgörcsöt kaptam XDDDDDDD
Semmit nem tudsz tenni maximum te is elkezdesz terjeszteni róluk valamit. Én a helyedben mindenkinek mondanám hogy xy aids-es vagy xy leszopta yx-et :DDDD. De kajak. Akkor őket fogják ba_sztatni. Ha nem jön be akkor várd meg míg elfelejtik. Amúgy is már csak ez a hét van.
Ez gec_ijó XDD Ilyet én is csináltam de nem jött be. Csak páran basztatták de néha még oda szólunk neki hogy b_uzi. Bár ő megérdemli. Nem tudom te megérdemled-e. :DDD
Na fogad meg a tanácsom! :D
De nem tud flörtölni csajokkal mert azt hiszik meleg. :DDD
Gecc mint valami amcsi vígjáték XDDDD.
Kitaláltam valami jót! Terjeszd hogy XY zsidó vagy cigány. Erre az ilyen köcsögök nagyon kapósak. : DDD
Figyu, vagy nem veszel róla tudomást, és előbb v. utóbb elalszik az egész téma. Vagy elmondod, hogy persze, igen, meleg vagy, és a rosszindulatú gyerek is csak onnan tudja, hogy találkoztatok egy melegbárban, vagy hogy ráírtál egy meleg társkereső oldalon.
Amúgy azon is elgondolkozhatsz, hogy miért hiszik el rólad az emberek. Vajon nem adsz viselkedéseddel is bizonyítékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!