Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért állt be, illetve le az...

Miért állt be, illetve le az ingatlanpiac?

Figyelt kérdés

Kevés a kínálat, a már hónapok, évek óta hirdetett házak vannak csak listában.

Hozzátenném, sok idősebb hirdet most is, fiatalok nem annyira, szóval nem fognám a nyárra / nyaralásra.

És Tiszántúli kisvárosra gondolok, nem BP és környékére.

Télen volt hogy hetente volt új hirdetés, most alig van valami, csak újra és újra feladják - leginkább az ingatlanosok - ugyanazt mindig, persze az ár nem csökken jottányit sem.

2018. aug. 7. 09:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ez azért van, kérdező, mert a halott vidékeken összekaparnak maguknak egy ingatlant az emberek, majd abban is halnak meg.
2018. aug. 23. 13:27
 32/35 anonim válasza:
96%

Én már egy éve feladtam. Pesten 30 millió alatt nincs normális lakás. Tetőteres kutyaólban meg nem fogok lakni. Majd nyomorgunk ebben a kicsiben, ami van, aztán mire a gyerekek felnőnek, talán összekaparok annyit, hogy tudok nekik venni egy-egy kisebb lakást. Mert házba költözni addigra pont nem lenne már értelme.

Irreális összegeket meg nem fogok kifizetni, pláne nem hitelből. Mégegyszer nem leszek a bank adósrabszolgája.

És én lennék a középosztály, de egy normális lakásra nem telik. Szánalom.

2018. szept. 20. 10:43
 33/35 anonim ***** válasza:
50%

Sok igaz van abban amit írtál, de MA élsz .. nem "majd" a hitel egy szar dolog tudom... de MOST élsz, a családoddal.. vegyetek fel hitelt éljetek együtt.. úgyis mikor a gyereknek lesz kapcsolata külön megy. .rövid az élet ehez .. én most vásárolok Pest megyében (nem Pesten) egy kertes házat (nem külön álló, újépítésű, hangsziigetelt me független) hitelre.. a hitel összegéből nem az alap BMW-t tudnám megvenni.. a gyerekeim egyetemre fognak járni, most ez a helyes, több lehetőségük legyen, még ezt a pár évet együtt tölthetjük békében.

Nektek is ezt javaslom, ma éltek, az élet annyira kiszámíthatatlan (persze a hitel és munkahely is) .. nem tudom .. nehéz döntés.. Dunakeszibe nem gondolkodtok? 18 perc vonattal a nyugati .. ott már lehet ház is .. vagy göd, 32ért volt külön állló vadi új 100m2es ház. Tudom ingázni kell ,,, de Soroksárrol több idő bejárni

Sok sikert!

2018. szept. 20. 21:47
 34/35 anonim ***** válasza:

Kolozsváron elkezdődött:

Teljesen váratlanul behúzta a féket az ingatlanpiac: csökkent az átlagár, zuhant az eladások száma

[link]

2018. okt. 17. 17:27
 35/35 anonim ***** válasza:

"Kolozsváron elkezdődött:"

Jah, a nyári szünet hatása most ért oda.

0.1%-os visszaesés XD ez még a hiba határon belül van.

De az nem gyanús, hogy 2015 óta 30+% volt az emelkedés.

2018. okt. 17. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!