Milyen Vácon élni? Az ingatlan választék szűkös. Ennyire pang az ingatlanpiac ott?
Figyelt kérdés
Óvodás korú gyerekkel tervezzük a kiköltözést Budapestről. Talán neki jobb lenne ott felnőni, mi pedig bejárnánk dolgozni Budapestre. Családi házat keresünk, de nem igazán látunk olyat ami számunkra megfelelő lenne felújítás nélkül.2018. jún. 9. 21:47
1/16 anonim válasza:
Vác környékén nézzetek szét, ott van pl. Verőce, Rád, Kosd stb.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk faluba költözni, fontosak lennének a közszolgáltatások helyben. Több óvoda, iskola stb. Inkább egy kisváros. Úgy néztem a tömegközlekedése jó Pestre.
2018. jún. 10. 18:29
4/16 anonim válasza:
Én Vácon dolgozom. Deákvári városrész egész élhető. Ott vannak családi házak, sorházak is. 30 milláért már kapsz lakhatót. Én az emberek egy részét nagyk~pű bunkónak tartom. De nyilván ez mindenhol megvan.
6/16 anonim válasza:
A házak szépen felújítva, de minden sétálóutca, közlekedéshez gyalogolni kell (busz- és vasúti pályaudvar is van messzebb). Sok a turista és a zenés rendezvény.
7/16 anonim válasza:
#4:
„30 milláért már kapsz lakhatót.”
Annyi pénzért Budapesten is lehet kiváló lakást venni.
Ezért kár volt koptatnod a billentyűzetet.
8/16 anonim válasza:
Hehe... 30 millárért Magdolna-negyedit, vagy Hős utcai szintüt biztosan.
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, azért Pesten nem a világvégén nem sok mindent kapcs 30 milláért.
2018. júl. 7. 21:05
10/16 anonim válasza:
Budapest XVI. kerületében 50 négyzetméteres társasházi lakás max. 25 millió Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!