Milyen Vácon élni? Az ingatlan választék szűkös. Ennyire pang az ingatlanpiac ott?
Vácon valóban kissé peng az ingatlanpiac.. sok pestinek (aki pesten dolgozik most ez legyen a pesti) ""messze"" van és sokan elvakultan Pesten akarnak élni. Pedig pl Soroksár Elvira utcájából több idő (közel ugyanannyi) bejárni pl a Szent Gellért térre (központ) mint Vácról. ÉS vácról szép új vonatok (is) járnak.. és a régebbeik is biztonságsabbak mint a hév.
Vácon jó élni! Szerintem boldogak az emberek. Sokan tanácsoltak itt neked Vác környéki falvakat. Nógrád megyébe semmi kép ne menj .. sok a negatív ember (és az ingatlan árak lent vannak mondjuk nektek ez jó). Én is Vácra költözök.
50 millió nem kis pénz!!. Abból tudsz venni. Ott a Harangliget lakópark, már 40éert van 3 szobás családi ház, igaz a házak egymás mellé épülnek de nincs közös (szerkzetileg) fal, és különálló házak, nem sorházak. Persze nem mindekinek tetszik az építő anyag választék (nekem sem jött be).
Vácon láttam újépítésű iker/társasházakat, nem a központba eléggé kint, de 35-40ért van tégla!! építésű 90 m2 az szerintem nem kevés. Mi most 200m2 lakunk, alig várjuk h az új 80-90m2es házba legyünk Vácon, ahol van élet.
Sok sikert! Azért majd jellezz vissza mit sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!