Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen Vácon élni? Az ingatlan...

Milyen Vácon élni? Az ingatlan választék szűkös. Ennyire pang az ingatlanpiac ott?

Figyelt kérdés
Óvodás korú gyerekkel tervezzük a kiköltözést Budapestről. Talán neki jobb lenne ott felnőni, mi pedig bejárnánk dolgozni Budapestre. Családi házat keresünk, de nem igazán látunk olyat ami számunkra megfelelő lenne felújítás nélkül.

2018. jún. 9. 21:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
50 négyzetméter kevés 3 embernek. A XVI. kerületből pedig több mint 1 óra beérni a Deák térre.
2018. júl. 15. 12:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Tessék: Dunakeszin 18-25 milka közötti 3-szobás lakások:

[link]

Közelebb van, mint Vác.

2018. júl. 15. 16:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, bár elszakadtunk a kérdéstől. Szóval Vác, mert város, nagyobb stb. Házat keresünk minimum 120 négyzetméter, mert most egy 84 négyzetméteres lakásban lakunk. Árban 50 millióig.
2018. júl. 15. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:
2018. júl. 16. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
2018. júl. 16. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Vácon valóban kissé peng az ingatlanpiac.. sok pestinek (aki pesten dolgozik most ez legyen a pesti) ""messze"" van és sokan elvakultan Pesten akarnak élni. Pedig pl Soroksár Elvira utcájából több idő (közel ugyanannyi) bejárni pl a Szent Gellért térre (központ) mint Vácról. ÉS vácról szép új vonatok (is) járnak.. és a régebbeik is biztonságsabbak mint a hév.

Vácon jó élni! Szerintem boldogak az emberek. Sokan tanácsoltak itt neked Vác környéki falvakat. Nógrád megyébe semmi kép ne menj .. sok a negatív ember (és az ingatlan árak lent vannak mondjuk nektek ez jó). Én is Vácra költözök.

50 millió nem kis pénz!!. Abból tudsz venni. Ott a Harangliget lakópark, már 40éert van 3 szobás családi ház, igaz a házak egymás mellé épülnek de nincs közös (szerkzetileg) fal, és különálló házak, nem sorházak. Persze nem mindekinek tetszik az építő anyag választék (nekem sem jött be).

Vácon láttam újépítésű iker/társasházakat, nem a központba eléggé kint, de 35-40ért van tégla!! építésű 90 m2 az szerintem nem kevés. Mi most 200m2 lakunk, alig várjuk h az új 80-90m2es házba legyünk Vácon, ahol van élet.

Sok sikert! Azért majd jellezz vissza mit sikerült.

2018. aug. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!